/Galati/Spital

Biserica Sfântul Spiridon

Strada Sfântul Spiridon 13, Galați 800051, România

Biserica Sfântul Spiridon
Spital
4.7
255 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MX+HV Galați, România
edj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Butur Anca
Butur Anca2 ani în urmă
Un extraordinar loc de întâlnire cu Dumnezeu!
Mariana Stanila
Mariana Stanila2 ani în urmă
E loc de rugaciune si meditatie!
Silvia Obreja
Silvia Obreja3 ani în urmă
Liniște sufletească dobândită când calci în acest lăcaș sfânt. Mulțumesc că există!
Robert Ksino
Robert Ksino4 ani în urmă
Este o biserica veche de 200 de ani, Monument istoric, care a fost renovata recent. Este deschisa zilnic de la 7.00 la 19.00.
Este renumita pentru icoana făcătoare de minuni a Sf. Spiridon și pentru acstistele de pietate ale oamenilor care se roagă sfântului pentru multe trebuințe (ptr sănătate, vindecare de boli, naștere de copii, înțelegere în familii, ajutor la examene, etc) Acestea se citesc Lunea, Miercurea și Vinerea.
De asemenea beneficiază de o curte foarte generoasa cu multa verdeață, o oaza de liniște în mijlocul orașului.
- aurora -
- aurora -4 ani în urmă
Excelentă bisericuța. La cum arată, ar fi trebuit transformată într-o mică mânăstire. Îmi aduc aminte că în urmă cu vreo 20 ani era ca vai de ea, amărâtă, uitată, nu era nimic făcut, nimic restaurat. Era săracă tare. Acum, parcă a înflorit! Din banii enoriașilor, evident, că tocmai de aceea se stă cu mâna întinsă la fiecare slujbă. Bani NEimpozitați, din nou...”EVIDENT”, dar măcar au făcut ceva cu banii de-a lungul anilor. Acum e o mică bijuterie. Restaurată, văruită, cu capelă, cantină, centru pt copii...e o oază de liniște. Îmi place la nebunie să mă duc acolo. Mă simt bine să stau pe băncile alea (până și ele sunt personalizate), să respir aer curat și să aprind o lumânare. Foarte frumos!
Roxana Spiridon
Roxana Spiridon4 ani în urmă
Biserica Sfântul Spiridon este biserica mea de suflet. Preoții au mult har, atmosfera de rugăciune este foarte bună iar Icoana Sf. Spiridon este cu adevărat făcătoare de minuni. Este un loc plin de sfințenie, curat, unde ne putem ruga, ne pomenim morții și cununa copiii și boteza nepoții. Există și un centru de zi pentru copiii nevoiași din parohie.
Alistar badea
Alistar badea5 ani în urmă
Biserica Sfantul Spiridon
Biserica Sfantul Spiridon, este situata pe strada cu numele sfantului, in apropiere de Piata Centrala a Galatiului.
Zona este linistita, chiar daca este in apropierea unei arii agitate si tumultoase , si invita la reculegere, ruga si piosenie.
Tot ansamblul, in mijlocul caruia se inalta Biserica, este locul perfect de a cugeta, de a ne intoarce fata catre Dumnezeu, de a reflecta la ce am facut, la ce vrem sa facem si la ajutorul pe care il primim necontenit de sus. Bancutele sunt amplasate in locuri in care poti admira si florile si tot ce este legat de acest loc sfant si extraordinar de frumos.
Totul este intr-o ordine desavarsita, langa casa mortuara, fiind amplasate si lumanararul si bancute in fata unui rondou de flori si verdeata, umbrite de copacii ingandurati care vegheaza la tot ceea ce se intampla aici. Accesul este deosebit de facil tuturor categoriilor de persoane, pe toate aria, neingradind nimic din ceea ce am vrea sa facem aici, adica rugaciune, intarirea sperantei in mai bine si mai frumos, si in fapt, de multumire ca traim in acest rai de pe pamant pana cand vom fi luati in raiul celest.
Gheorghe Biculescu
Gheorghe Biculescu2 ani în urmă
Este frumoasă. Preotul are har se simte.
Locații recomandate