/Galati/Spital

Centrul de Sanatate Ivesti

Aviației 4, Ivești 807170, România

Centrul de Sanatate Ivesti
Spital
4.5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MGQ5+65 Ivești, România
+40 744 382 244
saned.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Centrul de Sanatate Ivesti
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 9–18
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Pasztor Marta
Pasztor Marta1 an în urmă
Am fost din 02.01.2022,,11 zile, santem foarte multumiti.
Personal foarte amabil, meniu foarte bun, sanatos.
Tratament efectuat constiincios.
Merita un sejur, ba chiar doua, in functie de sanatatea fiecaruia .
Iar pentru cei sanatosi sa invete un stil de viata sanatos, ca sa-si mentina sanatatea.
Daniel Peicu
Daniel Peicu1 an în urmă
Recomand cu încredere.
Sunt superoameni, personalul foarte ospitalier,.!!!
Tatăl meu a fost acolo.
Valentin Moisa
Valentin Moisa2 ani în urmă
Ionut Filote
Ionut Filote2 ani în urmă
A invata binele si optimismul de la oameni atat de minunati este o mare fericire. Tratamentele si mancarea vegetariana te ajuta sa te pui pe picioare, aceasta atmosfera fiind incalzita de caldura cu care personalul te primeste, te ingrijeste si vorbește cu tine. Acest loc este perfect pentru cei ce isi doresc sa se regaseasca pe sine.
Rares.Performance
Rares.Performance2 ani în urmă
Un centru de sănătate emoțională de viata și de educație alimentara și eu un tânăr care a parcurs acest drum de 11 zile în care personalul medical și doctori mi au dat toate răspunsurile și tratamentele necesare la care organismul meu a primit sănătate prin curățarea naturala a colonului a sângelui și a toate chestiile care și Dumnezeu participa la toate acestea, va recomand sa veniți cu incredere și sa vedeți ce știi de viata ați sus inaite și cum puteți urma o viata sănătoasa fără medicamente și fără alimente care ne aduc în pasul bilor Dumnezeu a făcut o echipa la Centru Saden Ivesti asa ca cu încredere va urez sa mergeți acolo și sa credeți, și sa participați la toate activitățile care poate chiar nu le vreți pentru a va face bine de la seminare pena la exerciții fizice toate acestea au un lucru în comun Sănătatea.
Ilona Blaja
Ilona Blaja2 ani în urmă
Acest centru pune in pericol viața pacienților !
Mama mea a fost acceptata pentru un sejur de 12 zile in condițiile in care avea hemoglobina 8. După 10 zile in care a fost literalmente înfometată, a plecat acasă cu hemoglobina 6.
Singurul “tratament” primit a fost baia in bazin și sauna in fiecare zi.
Camerele hotelului sunt inacceptabil de mici (nici măcar 9mp) pentru doua persoane. Cei doi medici, unul generalist și unul “specializat” in medicina alternativa (??) au îndrăznit sa îmi comunice personal ca din punctul de vedere al dânșilor, și din experiența pe care o au, hemoglobina 6 nu este nicidecum o problema. Halucinant !
Medicul cu care am vorbit prima data mi-a sugerat să nu ma îngrijorez pentru glicemia mamei pentru ca dacă i S-ar întâmpla sa cada pe strada, prietena mamei (care dealtminteri are 72 de ani), ii va asigura primul ajutor ! HALUCINANT !

Meniul “vegetarian” pe care dânșii îl propun este compus din alimente ieftine (cartofi, fasole, etc.), nimic elaborat, și foarte, foarte sărac in nutrimente.

Prețurile practicate sunt de 5 stele iar serviciile propuse lasa de dorit.

Va recomand tuturor sa evitați acest centru “de sănătate “ !
Mr.Parker C7
Mr.Parker C73 ani în urmă
În centrul de Sanatate Ivesti se promoveaza un stil de viață sănătos : mâncare sănătoasă și tratament sănătos. Este o atmosferă foarte plăcută ! Este ceva cu totul diferit unde sa vad rezultate rapide si chiar pot spune miraculoase !
Ovidiu dinu
Ovidiu dinu2 ani în urmă
Locații recomandate