/Galati/Spital

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei

Strada Brăilei 177, Galați 800578, România

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei
Spital
2.2
189 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
C299+WH Galați, România
+40 236 301 111
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ioana NBH
Ioana NBH2 ani în urmă
Abator non-stop, zero tratament, zero sanse de viata. Lor le mor pacientii de mai bine de 24 de ore+, si ei habar nu au. Ii gasesc (intr-un tarziu) ca si cum ar fi pierdut cheile si ti-i predau intr-o stare deplorabila (evident, prin Morga): cu majore semne de putrezire sau depreciere, inca de la ATI, de cand nici nu au observat ca au decedat.
Incredibil ce se intampla in spitalul din Galati.
Florian Bacanu
Florian Bacanu2 ani în urmă
Inadmisibil. Incompetență și indiferență crasă. Bolnavii de cancer așteaptă câte 4-5 ore pentru o ședință de tratament care durează 15 minute. Renunț la cetățenia română, rămâneți cu asistații social, pensionarii și funcționarii în Romanistan.
Maria Petre
Maria Petre2 ani în urmă
Gloata de incompetenți, inumani, măcelari, cu sloganul la morga: “ numai cine nu muncește nu greșește”! Cel mai mare coșmar!
Pacient fără picioare, lăsat sa aștepte pe holuri cu orele, primul lucru care este întrebat de asistenta: “ăștia sunt ciorapii matale?”
Ciobanu Nicoleta
Ciobanu Nicoleta2 ani în urmă
La ce personal exista în acest spital, ar trebui desființat. Asistente care se cred mult peste meseria pe care o practica, fără bun simt, needucate, frustrate. Daca nu sunteți capabile sa va exercitati îndatoririle ,si sa lucrați cu oamenii,schimbați-vă meseria. Nu e nimeni de vina pentru frustrarea voastră.
Bianca Florian
Bianca Florian2 ani în urmă
Incopetanta crasa! Inimaginabil! Diagnostic gresit, pacient mort, raspunsul de la morga: Numai cine nu munceste nu greseste!!!!! Locul cu cele mai multe dricuri la poarta, cu cei mai mari snapani. Cam asa de mult se "munceste" la acest "spital". HALUCINANT
CatEatingAliens
CatEatingAliens2 ani în urmă
Spitalul Judetean de Urgenta "Auschwitz" Galati. Intri, dar nu stii daca mai iesi prin fata sau prin dreapta pe la morga!
Incompetenta greu de imaginat care distruge familii, distruge suflete prin diagnostice gresite care trimit bolnavul ce poate fi salvat in alt spital, la moarte in spitalul judetean Galati! Fapt!
Gpopacorina
Gpopacorina2 ani în urmă
Lipsa de organizare la camera de garda.
Dureaza foarte mult pana se ocupa cineva de tine si pana primesti un diagnostic.
Personalul de pe saloane fara empatie pentru pacienti.
Locații recomandate