/Galati/Spital

Spitalul de Boli Infecțioase

Strada Traian 393, Galați, România

Spitalul de Boli Infecțioase
Spital
3.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F28M+6Q Galați, România
+40 236 334 022
sbigl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Iul Vam
Iul Vam2 ani în urmă
Unele doamne asistente ar trebui să citească Codul de etică și deontologie a asistenților medicali, deoarece au un comportament execrabil față de colegele noi,iar limbajul suburban pe care îl utilizează față de acestea,chiar și în prezenta pacienților denotă lipsa celor 7 ani și nesimțire crasă. Conducerea....mai dați-le câte un extemporal din Cod....poate învață și ele să se comporte.
Mihaela Manolache
Mihaela Manolache2 ani în urmă
Sunteți niste "Ingeri pe pământ" fix atunci cand simte pacientul ca nu-si mai este de folos cu nimic!!!! Felicitari doamnei dr. LUNGU si echipei sale numai inima si suflet in frunte cu dumneai, din sectia 4 Covid!!!!! Va iubesc mult doamna dr.pentru tot, mi-ati readus lumina in ochi!!!! Oameni de vocație, pe un timp de criza fara echivoc!!!! Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa ajutati la fel de frumos cat mai multi bolnavi!!!
Nicusor Stupinaru
Nicusor Stupinaru2 ani în urmă
Mulțumesc tuturor celor care sau lmplicat în tratamentul care mi-a fost administrat,doctori ,asistente, infirmiere și bucătărese.
Adriana Lupu
Adriana Lupu2 ani în urmă
Foarte prompte asistentele,curat ,se respectă regulile, se poartă mască .Reztate rapide și precise la analize
Andra Sebastian
Andra Sebastian2 ani în urmă
Esti tratat de sus iam arata niste rezultate de sange , etc glicemie , globule , 31 rezultate in 10 secunde sa uitat pe ele , 10 secunde sa uirat la maini in 3 minute gata tratamentul , am platit 50 lei consultatia jos la parter
Andrei Iordachescu
Andrei Iordachescu2 ani în urmă
Foarte prompt și amabil personalul. In special Dna. Doctor Neculescu. Timpii de așteptare nu sunt chiar așa de mari. Consiliere și tratament la obiect.
Gillian Gillian
Gillian Gillian2 ani în urmă
Doresc sa adresez calde mulțumiri și cea mai înaltă recunoștință întregului colectiv de medici, asistenți și infirmieri ai secției Covid a Spitalului de boli Infecțioase din Galati.
Acestia ingrijesc cu pasiune, cu răbdare, cu înțelegere și competența, în mod absolut dezinteresat, pe orice pacient. Nu ii cunoaștem, le putem vedea doar ochii din spatele costumelor etanșe, dar uneori ei par îngeri, nu oameni! Există încă speranță în lume! Calde Felicitări ❣
Ionel Danaila
Ionel Danaila2 ani în urmă
Am fost plăcut impresionat de cum am fost tratat de d-na dr. LILIANA BAROIU și echipa acesteia (asistente, infirmiere), deși i-am văzut prima dată în viața mea. Felicitari și mult succes doamna doctor, mai rar așa medici. Toată stima și respectul din partea mea, să vă dea Dumnezeu sănătate și numai bine la toată familia! 👏👏👏🤗❤
Locații recomandate