/Dambovita/Spital

Spitalul Județean de Urgență - Boli Infecțioase

Bulevardul Ion Constantin Brătianu 4, Târgoviște, România

Spital
4.2
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF95+V2 Târgoviște, România
+40 245 611 244
spitaldb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
ElectriceElectronice Home
ElectriceElectronice Home2 ani în urmă
Un spital (non-COVIT) curat si foarte dotat, TV aer curat , toalete mancare , tot ce ai nevoie , din partea mea au 5 stele fiindca m-au tratat foarte bine , si m-au pus pe picoare , medici si asistente care isi dau interesul !
Valsan Daniela
Valsan Daniela2 ani în urmă
Am fost internata in acest spital suport covid evident cu pneumonie.Am fost tratata cu profesionalism si responsabilitate.Personalul este deosebit si in saloane curatenie,dotari corespunzatoare. Am numai cuvinte de lauda
Marinela Lucica Stoica
Marinela Lucica Stoica2 ani în urmă
Mult respect tot personalului ptr modul in care trateaza bolnavul, dau dovada de professionalism si omenie ceva rar in zilele noastre. Multumiri!!!
Liliana Militaru
Liliana Militaru2 ani în urmă
Vreau sa mulțumesc personalului din acest spital pentru profesionalismul și omenia de care au dat dovadă. Am gasit aici oameni foarte implicați în munca desfășurată. Va mulțumesc și vă urez multa sănătate!
Andrei Serban
Andrei Serban6 ani în urmă
George Yo
George Yo2 ani în urmă
Aceste clădiri au suferit dealungul timpului diverse reorganizării.
La înființare a avut titulatura de Spitalul CFR pentru o lunga perioda de timp, urmând ca și secții externe ale Spitalului Județean Târgoviște aici funcționând Urologie, ORL, BMF, Oftalmologie pentru o lungă perioadă de timp dupa care o nouă reorganizare intră în subordinea municipalității si ia titulatura de Spital Municipal, pentru cativa ani când sa desfiintat Spitalul de la Manastirea Dealu când secția ORL, BMF, Oftalmo au fost mutate in Spitalul Județean făcând loc sectiilor de la Mănăstirea Dealu. După ceva timp o alta reorganizare se mută aici Sectia de Boli Infecțioase deoarece Municipalitatea pierde proprietatea vechii clădiri din centrul orașului iar sectiile de aici sunt din nou inghesuite in Spitalul Judetean.
In momentul în care a intrat in propritatea municipalității, sa intervenit brutal asupra parcului din interiorul spitalului punânduse la pământ câteva exemplare de conifere exotice care aveau o vârstă si aspect deosebit, fiind la acea data pe cale de dispariție de o frumusețe aparte care au fost sub atenta supraveghere si îngrijire a Dr. Stefan Adrian-seful de secție ORL, dealungul a zeci de ani cât acesta a lucrat aici până să iasă la pensie.
Rizea George
Rizea George2 ani în urmă
La sectia de infectioase am sosit pentru un vaccin antitetanos in regim de urgenta (m-am intepat cu un fier ruginit). Asistentele si doctorita m-au tratat in cel mai amabil si frumos mod, absolut neasteptat fata de ce auzim ca se intampla prin spitale. Asistenta care mi-a facut injectia a refuzat orice fel de atentie din partea mea. Am fost neasteptat de placut impresionat, motiv pentru care acord 5 stele.
In anul 2020 am avut aici din nou treaba. Personalul s-a comportat admirabil.
HuLK.Castellano OG-Times
HuLK.Castellano OG-Times2 ani în urmă
Locații recomandate