/Bucuresti/Spital

Medsana

Strada Doctor Ioan Nanu-Muscel 12, București 050521, România

Medsana
Spital
3.5
112 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MF+82 București, România
+40 21 408 7800
medsana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina F
Cristina F2 ani în urmă
Dezinteres total fata de pacienți! Am facut o analiza care costa 1600 de ron la care rezultatul in mod normal se primeste între 7 și 10 zile. Am sunat la call center ca am nevoie rapid de rezultat și ca au trecut deja 3 săptămâni; doamna a dat dovada de lipsa de empatie și mi-a spus ca rezultatul analizei îl primesc între 4 și 6 săptămâni. Nu recomand aceasta clinica!
Cristina
Cristina2 ani în urmă
Medicul nu se uita pe CD pentru a vedea RMN-ul, desi are laptop in cabinet. Cand ajungi in cabinet, constati ca ai pierdut timpul cand puteai sa mergi la alta clinica.
Alex Nicu
Alex Nicu2 ani în urmă
Personal nepregatit, necalificat care nu tratează cu seriozitate pacientul. Nu recomand sub nicio formă.
Alexandra Ivascu
Alexandra Ivascu2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si de echipamente adecvate. Am asteptat 2 zile sa ma sune coordonatorul clinicii pentru a gasi o solutie pentru ca medicul sa poata vedea RMNul si niciun semn pana acum. Am inteles ca sunt frecvente cazurile in care pacientii vin cu RMNul pe cd de la clinica partenera(pentru ca Medsana nu are aparatura necesara sa faca RMN) iar doctorii nu au cum sa acceseze CDul si sa se uite mai atent la imaginile RMN. Totul pentru ca medicul nu avea in cabinet un laptop unde sa poata vedea acest CD.

Later edit : Am fost contactata de coordonatorul clinicii si mi s-a transmis ca situatia a fost rezolvata, si ca se face tot posibilul pentru ca astfel de situații sa fie prevenite. Apreciez tactul si eficienta cu care s-a rezolvat in cele din urma situația, insa ar fi ajutat sa nu fi ajuns deloc in aceasta situatie.
Paula Petric
Paula Petric2 ani în urmă
Am avut programare la dl doctor Arben Zguri. Ii recomand dlui doctor un curs de comunicare, deoarece abilitatile lui lasa mult de dorit. Este lipsit de empatie si de respect fata de paciente. Nu ma pot pronunta referitor la competenta medicala deoarece nu am reusit sa interactionam mai mult de 1 minut pana sa imi arate usa. Nu recomand experienta!
Ana Maria Constantinescu
Ana Maria Constantinescu5 ani în urmă
Nu recomand aceasta clinica.
O clinica si un laborator care au gresit analizele si au dat niste rezultate pozitive false.Ulterior analizele fiind repetate la alte clinci.cu rezultate negative. Stresul nervii si bani cheltuiti din cauza clinicii dvs nu pot fi explicate. Ar fi trebuit să va cereti scuze pentru cele întâmplate.
Andrada Costescu
Andrada Costescu2 ani în urmă
Nemulțumita total de morfologia de trim 2 făcută de Benedict Ancar ! Pe lângă faptul ca am avut programare și a întârziat 50 de minute , am plătit o suma colosal de mare , 600 de lei , la morfologie nu și-a dat absolut deloc interesul , nu mi-a explicat nimic in timp ce se uita , însă la final a știut sa ma bage in boala , spunându-mi ca am niște probleme foarte grave la artera uterina , ca bebelușul nu este bine deloc , ba chiar mi-a emis și o foaie in care scria acest lucru și sa ma duc de urgenta dar de urgenta la cardiologie ! Speriata mi-am făcut programare la cardiologie chiar in ziua respectiva , ca sa rezolv problema cât mai repede , unde am plătit 400 de lei degeaba , pt ca totul era perfect normal , nici cea mai mică problema , nici decum ce mi s-a spus la morfologia de la MedSana ! As vrea sa știu oare , pe mine cine ma “ despăgubește “ de cei 400 de lei plătiți la cardiologie inutil ...din cauza ca domnul Benedict cel mai probabil a citit in stele vreo problema ....
Ana Maria Miu
Ana Maria Miu2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii pe care le-am primit vreodata din partea unui sistem de sanatate PRIVAT! Astazi, am fost cu proba de urina a fiului meu, pentru sumarul de urina. Dupa ce le-am spus despre proba de urina, cele doua domnisoare care se ocupau de recoltare, m-au intrebat daca imi recolteaza si sange, eu fiind SINGURA iar proba de urina era a FIULUI MEU! Acestea nu stiu sa comunice cu pacientii. Am incercat de doua ori sa le comunic ca celui mic i-am dat un sirop in zilele trecute, acestea parca neauzindu-ma. La final, le-am mai spus ca cel mic a luat sirop, si dupa aceea au trecut la observatii. Mi-au dat o foaie pe care am semnat-o,grabindu-ma si neacordandu-mi timp sa citesc ceea ce semnez. Mentionez ca celor doua fete le-am spus ca doresc sumar de urina, acestea facandu-mi cu totul alta analiza,aceea de urocultura! Daca doriti ca pacientii sa fie multumiti de serviciile voastre, SCAPATI DE INCAPABILI!!!
Locații recomandate