/Brasov/Spital

Hipocrat

Str. Sitei, nr. 18, Strada Sitei 18, Brașov 500074, România

Hipocrat
Spital
3
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH3X+3V Brașov, România
+40 268 478 836
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gellwyn
Gellwyn2 ani în urmă
Nu se respectă programările, nu se respectă măsurile de siguranță în timpul pandemiei, coadă afară, coadă înăuntru. Ca sardinele pe timp de pandemie. Nu este normal așa ceva, păcat că nu există opțiunea de 0 stele.
N B
N B2 ani în urmă
În data de 17.05.2021 ora 11:30 sun să ma programez la medicina muncii, firma la care lucrez neavând contract. Mă programează pentru data de 18.05.2021 la ora 11:30. Nu m-au întrebat de la ce firmă, nu mi-au întrebat nici măcar numele sau dacă conduc mașina firmei. Tot ceea ce mi-a spus domnișoara să nu mănânc foarte dulce că mi se va lua glicemia. (Eu știam că nu am voie deloc, dar cine sunt eu să contrazic un „medic“.

Mă prezint a doua zi la 11:30 și sunt intrebat la recepție cum mă numesc, compania unde lucrez și dacă conduc mașina firmei. Eu am răspuns la toate aceste întrebări, cu mențiunea că dacă nu am fost întrebat în momentul în care „am fost programat“, nu am idee cu ce ajută toate aceste informații. Evident că la ora respectivă nu se mai faceau consultații, deci nu eram programat nicăieri.

Total neserioși și amatori.
Melissa Durea
Melissa Durea2 ani în urmă
Desi iti faci o programare, nu se respecta nici macar ordinea programărilor,iau persoane fara programare înaintea altora. Am așteptat o ora si jumătate pana sa ma bage cineva in seama.
Daniel Hursan
Daniel Hursan4 ani în urmă
Nu se respecta programările pentru medicina muncii. Programat la 08:50, am avut în fața la rând 14 persoane. Explicația la recepție este "Doamna doctor vine după 08:30, deși programările sunt de la 8". Din lăcomie, nu se rezerva timp in calendar pentru fiecare pacient, ci am fost 6 persoane programare simultan la 08:50. Situația este încurajată de management care cunoaște problema, dar nu vrea să piardă clienți.
Ovidiu Botoni
Ovidiu Botoni4 ani în urmă
Bataie de joc. Cam ca la stat cu toate ca platesti niste servicii unei societati private deloc ieftine. Cand m-am plans ca se pot organiza mai bine programarile si ca sunt prea lungi cozile mi s-a raspuns ca nu m-a obligat nimeni sa vin aici
Catalin preda (cata)
Catalin preda (cata)7 ani în urmă
Tb un up-to-date la gps......Mă trimite la morgă iar vis-a-vis St pompe funebre!!!!!..... Încercați și voi!!!!.......De fapt centrul este la 2 case mai jos sau mai sus depinde de direcția din care veniți
Clau
Clau2 ani în urmă
Medici nepregătiți, fără dotări corespunzătoare, cel puțin pe partea de pneumologie. Doamna doctor (dacă o pot numi asa) pe lângă nesimțire, a luat în derâdere diagnosticul de la CT. Nu recomand sub nicio forma aceasta clinica.
Emil Cornel Moldovan
Emil Cornel Moldovan2 ani în urmă
Pregatiti-vă pentru multe ore de așteptare la cabinetul de psihiatrie. Peste 3 ore. Toți pacienții sunt înghesuiți într-o cămăruță, vezi doamne sală de așteptare. Nu se respectă nicio regulă de distanțare socială. Per ansamblu, o experiență foarte proastă
Locații recomandate