/Bistrita nasaud/Spital

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa

Bulevardul General Grigore Bălan nr. 43, Bistrița 420094, România

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa
Spital
2.8
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GQ4+XG Bistrița, România
+40 263 214 390
spital.bistrita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa
Scrie o recenzie
Mironescu Aditffgbcg
Mironescu Aditffgbcg1 an în urmă
Mă bucur sincer pentru cei care au avut o experiență plăcută la Urgente Pediatrie Bistrița. Noi am ajuns in prima zi din anul 2022 cu copilul de 10 luni răcit și cu febra destul de mare. Fiind răcit clar că a iesit copilul pozitiv ( pt ca na, mai trebuia un caz acolo la dosare).După asta a urmat peste 5 ore de chin pt micuțul nostru în care sau recoltat două probe de sânge pt ca prima probă ci că să coagulat iar în aste 5 ore (cu febră și cu gâtul foarte iritat de la plâns după ce l-au înțepat de 3 ori să i găsească o vânuță) i sa administrat un amărât de supozitor. După ce am refuzat internarea la secția covid am iesit pe propria raspundere cu biletul de externare,cu DIAGNOSTICUL DE COVID-19 și tratament pentru laringită. O experiență foarte traumatizată mai ales pentru micuți nostru.. Nu doresc la nimeni să treacă prin momente din astea. Medicii nu mai sunt OAMENI, am fost tratați mai rău că animalele prin containerele lor de asa zisul COVID. RUSINE
Simona Tabita Mihai
Simona Tabita Mihai1 an în urmă
Am avut o exeperienta minunata, am avut ocazia sa vad oamenii care inca imbina placutul, dragostea cu utilul acest este Dnul Doctor Nicorici Leonid medic ginecolog care pot sa spun fara nici un regret ca am fost intr. un moment critic din viata si a ingerul meu pazitor. Dansul mi. ai zambit si a spus totul o sa fie bine.
Dm Studio Events (Official)
Dm Studio Events (Official)1 an în urmă
Mai bine să nu ajungeți la urgențe,de la ora 11:00 Pana la 18:00 Nu ma băgat nimeni in seamă.Desigur nu au lipsit pacienți cu “PILE”Care intrau in minim 3 Minute.Medici Noștri continuă sa fie medici români.
Maria Pop
Maria Pop1 an în urmă
Medic de urgenta care dau retete pentru pacientii care sant pe hol fara nici macar sa le vada fata. Rusine sa va fie. Lasati batranii sa moara.
Anca Revnic-Susa
Anca Revnic-Susa2 ani în urmă
O rusine de UPU! Umilesc oamenii si lovesc in demnitatea lor prin servicii de doi bani!

23 ian 2022 - ajungem la UPU Bistrita si ni se inregistreaza sosirea la ora 19:20 seara. Ne asezam pe scaune ca sa asteptam. Durere muuulta in jur, majoritatea oameni in etate. Unii au gentutele la ei pentru situatia in care vor fi internati. Dupa trei ore de asteptat, indraznim sa intrebam asistentele de ce dureaza asa mult. Ni se raspunde ca nu e coafor si ca asa dureaza la urgente. Durerea din corp parca te face si mai nerabdador asa ca intram in discutii amicale cu ceilalti care asteapta sa fie diagnosticati.
Se face ora 01 dimineata... nici macar o privire empatica din partea cadrelor medicale! De parca suntem vinovati ca ne am imbolnavit!
Ora 04:30 (dupa 9 ore de asteptat) suntem chemati pentru investigatii.
Cata umilinta!!! E asa nepotrivit sa i spun Unitatea primiri urgente cand de fapt astepti cate 8-11 ore sa fi examinat de un doctor!

" Peste tot in lume la upu se asteapta" mi a raspuns o asistenta impertinenta. Vreau sa o anunt ca peste tot in lume timpii de asteptare la upu sunt monitorizati la vedere in sala de asteptare si la valori de peste 2 ore cam zboara niste manageri din functie.
Ana-Maria-Ioana Muresan
Ana-Maria-Ioana Muresan2 ani în urmă
Buna seara! In primul rând mare rusine pentru personalul spitalului , pe care pur și simplu nu-i doare capul de pacienți . Nu mi se pare normal sa ajungi in spital cu probleme de sănătate și pe ei sa-i intereseze viața personală și sa facă și batjocura pe situația omului . Nu mi se pare normal ca domnii doctori sa nu se ocupe de pacienți , sa prefere “ cafeaua “ și “Țigara “ . Atunci dacă nu au chef de munca , mai bine sa nu mai lucreze cu oamenii care chiar au nevoie de îngrijire . Rusine personalului și in special mai ales “doctorilor “ .
Ionita Cristea Sucilea
Ionita Cristea Sucilea2 ani în urmă
Totul a început f prost, urgenta un dezastru ca și organizare. Nebunie, lipsa scaunelor, eu cu o durere insuportabila trebuia sa stau în picioare... După vreo 2 ore și ceva am reușit sa ma vadă d-na dr. JIANU RAMONA. De aici lucrurile au luat o întorsătură plăcută. D-na doctor foarte plăcută și amabila. Pe secție, curățenie... personalul amabil și plăcut. M-a operat în aceeași seara și ii mulțumesc pentru explicațiile date, pt. atenția acordata și ce sa zic, avem un spital și medici ca în alte tari Occidentale.
Ciprian
Ciprian2 ani în urmă
Foarte mare timpul de așteptare, după 9 ore am fost luați în seama
Locații recomandate