/Bistrita nasaud/Spital

Policlinica Noua Sanovil

Strada 1 Decembrie Nr. 17, Bistrița 420080, România

Policlinica Noua Sanovil
Spital
3.6
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GQ2+VR Bistrița, România
+40 263 701 701
sanovil.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Spanu Doinita
Spanu Doinita2 ani în urmă
Stil,promptitudine,curatenie exemplara,competenta si probitate profesionala,atentie pentru om si regulile antipandemie...Modern,dotare si tehnologie de inalta performanta,personal medical tanar si profesionist,management ireprosabil! Totul in slujba omului si a mentinerii unei stari de sanatate cat mai bune...Felicitari!
Mirela Pop
Mirela Pop2 ani în urmă
În ceea ce privește medicina muncii sunt complet dezamăgită. Se prezintă o doamna doctor foarte aroganta și fără pic de respect în tot ceea ce înseamnă relația cu pacienții. Iar din punct de vedere al profesionalismului lasă de dorit.
Emanuela Sirlincan
Emanuela Sirlincan2 ani în urmă
Dezorganizare totala, la fise medicale pentru permis auto iti faci programare si afli ca mai au inca 30 persoane programare la aceeasi ora. Haos pe holuri in timp ce oamenii intra care cand apuca in cabinetele medicale. Nu recomand! La ultimul cabinet se deschidea la 12 desi oamenii aveau programari de la 10. La 11 am terminat toate cabinetele ca apoi sa asteptam 1 ora pt neurologie. Bataie de joc.
Andrei M
Andrei M2 ani în urmă
Bătaie de joc, după ce aștepți aproape o oră să îți faci analizele și sunt 20 de oameni la coadă vine o asistentă și bagă pe cineva pe ușa din spate, jalnic, nu o să mai revin…
Danci Paul
Danci Paul2 ani în urmă
0 respect fată de pacienți, ai programare la o oră și ești rechemat la 2 ore distanță... Nu era mai simplu să sunați pacienții dacă nu sunteți în stare să vă țineți de programare, facem drumuri degeaba până la policlincă.
Narcis Păcurar (Kissu)
Narcis Păcurar (Kissu)2 ani în urmă
În ceea ce privește medicina muncii sunt total de acord cu recenzia Mirelei Pop.
Iliecojocariu
Iliecojocariu2 ani în urmă
Slabidetotodoctorițăindiferentălapacienți,fararezultate...nimicconcretinrecuperaretimpsibaniirosiți inutil...Stai înpatca un urssitotspunca faciprogrese....Vorbescdespreclinicaderecuperare,zerobarat ....
Rus roxana
Rus roxana2 ani în urmă
Am sunat cu mai mult de o saptamana inainte pentru o programare la efectuarea analizelor schimbare permis auto. Cand am ajuns mi s a spus ca unul din doctori nu este prezent si ca sa revin in alta zi pentru a mi se incheia fisa (nici macar un telefon pentru a fi anuntata). In conditiile in care la telefon mi s-a spus ca dureaza aproximatin o ora. Drept urmare am pierdut si programarea de la directia permise (efectuata cu o luna inaine-doar asa se gaseste loc).
Locații recomandate