/Bihor/Spital

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie

Calea Clujului 50, Oradea 410053, România

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie
Spital
3.6
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W3W+2X Oradea, România
+40 259 414 631
spitaljudetean-oradea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Florentina Codresi
Florentina Codresi2 ani în urmă
Multumiri si cuvinte de lauda depre asistenta Georgescu Anca ( moașa) care m-a ajutat la inceputul acestui an sa aduc pe lume un băiețel sănătos Atitudinea calda, vorbele blande , implicarea si profesionalismul ei mi-au dat incredere sa pot trece cu bine peste eforturile si durerile nașterii naturale.
Ii multumesc 🙏
Renata Pop
Renata Pop2 ani în urmă
Mii de mulțumiri și recunoștință domnului doctor Horia Olah, asistentelor, infirmierelor și întreg personalului din OB III ! Meseria făcută cu profesionalism salvează vieți și oamenii au nevoie de voi! Sa va dea Domnul putere, răbdare și sănătate, vouă și celor dragi de acasă!
Elena marioara Fekete
Elena marioara Fekete2 ani în urmă
Am născut în 2003 o fetita care nu am apucat sa o vad și mi-au zis ca a murit.nu am primit certificat de naștere nici certificat de deces.nici măcar cadavrul ca să pot face o înmormântare. Nici măcar copilul mort nu l-am văzut stau și ma întreb dacă cumva a trăit și nu știu nimic. Cum as putea sa ma interesez sa aflu ceva .menționez eram foarte tânără la vremea aceea.
Roxana Petra
Roxana Petra4 ani în urmă
In ce priveste modul in care am fost eu tratata sunt multumita.In ce priveste situatia de la copiii de la sectia de neonatologie nu pot spune la fel.Daca nu ai intrat in depresie dupa ce ai nascut un copilas inainte de termen si poate cu alte probleme, atitudinea unora dintre cadrele medicale te pot aduce la depresie.
Lipsa de informare constanta cu privire la copil , iti da o stare de incertitudine care te tine mereu stresat.
Faptul ca unele cadre medicale asteapta recompense pentru a fi cooperante e strigator la cer. Ceea ce e mai frustrant e ca toti stiu si nu fac nimic pentru a inceta aceasta practica groaznica.
Am nascut primul copil acum 3 ani si imi era groaza de nasterea celui de al doilea copil, nu din cauza durerilor, ci pentru ca stiam ca trebuie sa ma reintorc la maternitate si sa intru in contact cu personalul medical de la sectia de neonatologie.
Georgiana Puscas
Georgiana Puscas4 ani în urmă
Buna ziua ! Am nascut de 2 saptamani la maternutate ! Cu medicul am vorbit si am pus conditia de a naste natural. Mi sa respectat dorinta fara a oferi vreu ban ( am vrut sa dau dar nu a acceptat sub nici o forma ) medicul m.a asistat la nastere,a decurs totul perfect ma simpt minunat ! Personalul medical sa comportat foarte frumos la fel fara a oferi nimic la schimb ! Doamna asistenta de la bebelasi venea si imi spunea mereu ca fetita mea e bine si ca doarme e foarte cuminte ! Am nascut seara si dimineata am vrut sa o iau cu mine in salon ! Aaistenta foarte amabila a spus ca o sa mi.o aduca in 5 minute, nu au trecut acele 5 minute si fetita mea a ajuns la mine ! A fost cobtrolata in fiecare zi la mine in salon mi sa dat explicatii de toate controalele ! Am fost foarte multumita ! Am fost sarcina cu probleme si am fost monitorizata cum nu ma asteptam ! Aparatura performanta ,asistente dragute si implicate !!! Voi reveni cu cea mai mare incredere !!!!
Aurel Bucur
Aurel Bucur5 ani în urmă
Ce pot spune este ca dacă nu le bagi bani în buzunare la medici se port cu tine ca și cu un animal, mi sa vorbit bine despre acest spital și am ales ca soția mea sa nască la maternitatea din Oradea, NU AM DAT NICI UN LEU NIMĂNUI, soția mea a născut cu cezariană, la o tăietură de aproximativ 20 cm i-au pus 3 copci jigodiile ordinare și după 5 zile i le-au scos, aceasta fiind a doua cezariană, prima a fost în spania iar medicii i-au pus 8 copci și iau scos copile după 15 zile. Mai ordinarilor de medici jegoși ce sunteți, sunteți plătiți faceți -va treaba cu responsabilitate, nu îți convine stai acasă. Nu mai așteptați sa băgăm bani în buzunar ca și noi la rândul nostru ne târâim zilele ca abea avem bani de mâncare mai animalelor. Batuvă-ar Dumnezeu sa va bată de nenorociți. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😬😬
Gabriel Budau
Gabriel Budau2 ani în urmă
Nu recomand! Soția a fost externată cu jumătate de operație desfăcută după ce a puroiat operația. Bătaie de joc.
In privința asistentelor, tot respectul, au fost foarte drăguțe și amabile.
Anca Oprea
Anca Oprea2 ani în urmă
Am nascut in urma cu 17 ani o fetiță si in urma cu 12 ani alta fetita .Amandoua clinic sanatoase. L-am avut pe domnul doctor Marge Octavian langa mine care este un om minunat care pe langa comportamentul frumos si sfaturile bune e un adevărat erou al copiilor mei.A fost chemat de acasă de o doamna asistenta drăguță la cerea mea .Am nascut natural si amândouă sarcinile si de aceea țin săi multumesc frumos. Il recomand cu drag tuturor mamelor.
Locații recomandate