/Bihor/Spital

Spitalul Municipal Dr. Pop Mircea

Strada Eroilor 14, Marghita 415300, România

Spitalul Municipal Dr. Pop Mircea
Spital
3.3
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
88XQ+C4 Marghita, România
+40 259 362 475
spitalulmarghita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Norbert norbi
Norbert norbi2 ani în urmă
Să vă fie rușine! Programare la urgențe? Cine a mai auzit de așa ceva? Țineți lumea într-o șatră la rând cu programare. Apoi la numărul de telefon pe care mi la dat doamna asistenta să fac programare mi-au respins apelul de 8 ori+ sms la care nu răspunde nimeni! Sper să fie tras la răspundere cine a adus aceasta decizie! Pe lângă ei omul poate da în infecție liniștit și poate muri.
Simro91 rodi
Simro91 rodi2 ani în urmă
Deci nu înțeleg un lucru, ăștia nu răspund la telefon, suna ocupat într-una. Încercăm sa dam de cineva care e internat la ei.. Halal spital
Loredana Krenek
Loredana Krenek2 ani în urmă
Am născut la Marghita și toată lumea să comportat ok nașterea a fost bine desi am născut mereu la Oradea pot sa spun că la Marghita sau comportat mult mai grijulii atât asistentele ,infermiera cât și medicul de gardă doar ceea ce mă nemulțumit este că nu răspund la telefoncei de la poarta din păcate trebuia să fiu transferată fără copil la.oradea și nemultumirea mea este că nu răspund cei sunați să-mi facă legătura la secția de nou născuți în rest totul este ok .
Roxana Şerban
Roxana Şerban4 ani în urmă
Trist sistemul din Romania.. suni la spital de cel putin 25 ori si nu raspunde nimeni. Unde sa pui intrebari? Cum sa te interesezi de un pacient? Sa mergi sa stai pe holurile spitalului pana te baga cineva in seama? Mori daca nu dai spaga? Plus ca personalul de pe sectii lasa de dorit..
Dorin Frunteanu
Dorin Frunteanu5 ani în urmă
DISPENSAR TBC. Lipsa totala de politete , respect si 7 ani de acasa- doamnelor care primiti bolnavii poate ar fi cazul sa va rugati parintii sa va mai dea lectii.
Violeta Mitu
Violeta Mitu6 ani în urmă
Am fost la balneologie. Condiții super, personalul de specialitate foarte bine pregătit și foarte amabili cu toți pacienții.
Radu Rat
Radu Rat7 ani în urmă
Un spital mic de stat din provincie. Medicii sunt de lăudat dar organizarea lipsește în totalitate... M-am plimbat cu copilul din policlinica la camera de gardă, unii medici nu mai erau disponibili decât în cabinetele private, si in general nu știau unii de alții... cred că este o plagă a întregului mediu medical românesc de stat.
Alina Maios
Alina Maios2 ani în urmă
Penibila,horror!investiți în viitor!investiți în copi!secția de pediatrie e groaznică ca si condiții ,mama insotitor nu poate merge nici la baie deoarece un spital pedi. Nu a auzit de patut pt copii .pereții scorojiti ,toaleta se misca investitie 0 de pe vremea răposatului.Nu se poate zice același lucru și despre personalul medical păcat de profesionalismul si experienta lor .avem cu cine dar nu avem cu ce.
Locații recomandate