/Bihor/Spital

Spitalul Euclid

410028, Strada Nicolae Jiga 13, Oradea, România

Spitalul Euclid
Spital
3.9
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W7P+8M Oradea, România
+40 259 431 377
clinicaeuclid.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andrea Voisz
Andrea Voisz2 ani în urmă
Din pacate nu se respecta programarile, am asteptat 1 ora pana am intrat pe un hol mic cu 3 scaune!, inafara de mine inca 13 femei insarcinate cu masca ne chinuiam sa nu lesinam.
Cea ce tine de profesionalismul medicului, Lacziko Szidonia am fost foarte multumita, o recomand cu drag!
Sper sa luati in considerare problema cu programamrile ( si sa mai adaugati cateva scaune :)
Alexandra Lazar
Alexandra Lazar2 ani în urmă
Lipsă de profesionalism în ceea ce privește programările și timpul. După 60 de minute de așteptat și încă două persoane înaintea mea am decis să plec. Am auzit numai bine despre doctori, dar nu recomand dacă nu aveți răbdare și timp să așteptați.
Noemi Noemi
Noemi Noemi2 ani în urmă
Recomand, doamna Dr. Lacziko pt. ca are multa rabdare este foarte peciza si empatica :)
Sebastian Balazs
Sebastian Balazs2 ani în urmă
Recomand din toata inima si sufletul meu Dm Doctor Nicoara Maria! Personal foarte potent si capabil. Sunt niste Ingeri tot personalul! Dumnezeu s-ai rasplateasca fiindca au avut grija de mama mea intr-un mod deosebit!
Bela Fodor
Bela Fodor2 ani în urmă
Nu e normal ca sa fii programat la ora 1 si la ora 3 sa mai stai la rand...
Răzvan Profire
Răzvan Profire2 ani în urmă
Sotia a nascut anul trecut in Dec acolo si am fost super multumiti de felul cum am fost tratati (o nastere anterioara am facut-o la o alta maternitate privata din Oradea iar modul cum s-au purtat si cum trateaza o nastere nu este de 5 stele :D).
Conditiile din clinica sunt OK, dar modul prietenos, amabil, competent de a trata pacientul face diferenta. Nasterea a fost naturala, ni s-au respectat dorintele, ba chiar pot spune ca au facut exces de politete in modul cum ne-au tratat.
Recomandam!!!!
Silviu Cata
Silviu Cata2 ani în urmă
La sfarsitul anului 2021 sotia mea a nascut pe minunea noastra Daria la spitalul Euclid. A fost cea mai buna alegere pentru ea si pentru micuta noastra. Doamna doctor Olenna Aleksa i-a oferit consiliere medicala care a ajutat-o sa ramana insarcinata in ciuda sanselor mici, apoi ajutor la fiecare pas in timpul sarcinii si o nastere impecabila, urmata de un tratament profesional si atent in cele 3 zile de spitalizare. Recomandam cu incredere clinica si pe doamna doctor Olenna.
Berki iosif sandor
Berki iosif sandor2 ani în urmă
Personal de nota 0 ..când ii spui de programare ca întârzie deja de 1 ora .. te poftește afara dacă nu vrei sa mai aștepți.
Locații recomandate