/Arges/Spital

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu”

Strada Negru-Vodă 47, Pitești 110069, România

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu”
Spital
4.3
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV76+RJ Pitești, România
+40 248 218 090
smupitesti.org
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Gheorghe catalin
Gheorghe catalin2 ani în urmă
Buna ziua!! Sincer nici măcar nu știu dacă se uita cineva la postări in afara de oameni care, probabil ca mine, încearcă disperați sa facă o programare. Am sunat de trei săptămâni la Spitalul Militar pentru o programare la interne…suna …Răspunde la centrală insa la interne, mai exact la Doamna doctor, Leoveanu, nu Răspunde nimeni….de trei săptămâni …nici nu știu dacă cuvântul inadmisibil isi mai are locul in 2021..cand toată lumea urla pentru schimbare…
Am intrebat dacă este in concediul…mi s-a sugerat ca nu este insa sa înțeleg ca nu mi se pot da detalii!!! Nici acum nu înțeleg…ce fel de detalii ma interesează pe mine cand eu nu reușesc sa fac o simpla programare ..pe cale legală!!!!!!! Îmi pare rău!! 😒 Mi-am pierdut orice speranța…nu imi doresc decât sa citească cineva abilitat sa i-a măsuri pentru ca sunt oameni care chiar nu isi permit sa meargă la privat…sper sa vadă cineva si sa se sesizeze..este pacat prestigiul spitalul.
Lavinia Chitu
Lavinia Chitu2 ani în urmă
Cel mai bun dr este dr Dragnea. Iti spune mereu adevărul dacă se poate sau nu.
În rest cadrele sunt ok. Recomand ca și spital.
Lavinia Constantin
Lavinia Constantin2 ani în urmă
Profesionalism, compasiune și promptitudine!
Așa a fost experiența mea alături de două cadre medicale, în secția UPU, Lt. Col. Medic D-tru Tudorică și As. m. M. Enescu (scuze, nu știu gradul militar). Însă, până în secție, am întâlnit și personal auxiliar, începând cu serviciul de la poartă, care de asemenea a arătat receptivitate și compasiune.
Mi se pare corect să arăt aceste aspecte prețioase, din păcate rar întâlnite în instituții medicale, similare. Felicitări tuturor!
DANA MARCU
DANA MARCU2 ani în urmă
Spitalul Militar are circuitele foarte bine stabilite pentru persoanele care au nevoie de serviciile medicale.... la spital oricum merg numai oamenii cu suferințe și multă durere plini de speranță că aici se pot vindeca 💐🌹🌼
Emir Alexandrion Darmian
Emir Alexandrion Darmian2 ani în urmă
Cel mai prost spital ,personal care îți vorbește după bunul lui plac,programări Dumnezeu cu mila și condiții vai Steaua lor !

Nu recomand
Tesu Adrian
Tesu Adrian2 ani în urmă
Un spital militar, curat și îngrijit !
Georgeta Penescu
Georgeta Penescu2 ani în urmă
Dr Cîrlan Alexandru medic specialist ortopedie Un om de o valoare deosebită. Profesionalism, amabilitate, dăruire, empatie , operativ în rezolvarea problemei .Tot ce aștepți de la un medic. Recomand cu încredere !
Lizica Dragnea
Lizica Dragnea2 ani în urmă
La Spitalul Militar Pitesti se afla cei mai responsabili medici .asistenti .infirmieri chiar si portarii care te indruma cu bunavointa .Am un deosebit respect pentru Domnul Doctor Dragnea si pentru Do.nul anestezist Andrei
Locații recomandate