/Arges/Spital

Spitalul OncoFort Pitesti

Aleea Ana Aslan 15, Pitești 110283, România

Spitalul OncoFort Pitesti
Spital
3.3
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VRCX+F2 Pitești, România
+40 739 884 566
gralmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan ENESCU
Bogdan ENESCU2 ani în urmă
Față de cele care aparțin de stat este mult mai bine. Personalul amabil si prompt.
Diana Georgiana Titulescu
Diana Georgiana Titulescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere acest spital!
Am venit cu tata pentru sedintele de radioterapie desi eram din Rm.Valcea am putut sa ii facem tratamentul de care avea nevoie la acest spital si acesti oameni minunați ne-au oferit tot suportul de la tratament până la cazare în condiții excelente!
Multumesc medicilor si personalului.
Iris Popa
Iris Popa2 ani în urmă
Recomand acest spital din toate punctele de vedere!
Am găsit aici angajați care zâmbesc, care îți vorbesc frumos, care te îndruma iar medicii vorbesc pe înțelesul pacientului.
Va mulțumesc ca ii sunteți alături mamei mele, ii ștergeți lacrimile, o încurajați și încercați sa ii alinati durerea.
Gânduri bune, admirație și susținere pentru tot ceea ce faceți.
Felicitări sunteți eroi și eroine! 🙏
Minecraft Radu chitan
Minecraft Radu chitan2 ani în urmă
Medici oncologi orientati catre pacient, foarte atenti la cum se simte mama, poate chiar excesiv uneori. M-au plimbat alti doctori peste tot ca sa imi zica ca nu se mai poate face nimic, insa la OncoFort au vorbit mai multi doctori intre ei si au concluzionat ca trebuie urmat un tratament nou. Multumim pentru ca nu ne-ati abandonat la greu. Tin sa multumesc asistentei si persoanei care ne-a facut internarea, niste dragute. Am stat in niste conditii foarte bune, curatenie peste tot, nu se compara pe unde am mai fost.
Dual Evolution
Dual Evolution3 ani în urmă
Am ramas impresionata de cum arata la interior spitalul, este cu adevarat primitor si nu te simti ca intr-un spital. Cat am stat pentru a intra la medic mi-a ramas in memorie tabloul foarte frumos cu un podet din natura. A fost parca facut pentru starea mea interioara.
Diana Raducanu
Diana Raducanu2 ani în urmă
Recomand! Deși la început nu am vrut sa merg aici ,din cauza numelui ,îmi dădea fiori , după ce am sunat în câteva locuri , am ales acest loc ,pentru amabilitatea persoanei care mi a răspuns la telefon și a avut bunăvoința sa îmi dea indicații și sa îmi răspundă la întrebări. Am avut nevoie de un RMN pt băiatul meu de 19 ani ,iar doamna ( Vera ,cred, a fost în data de 17 .02 la ora 18.00 )a fost extrem de drăguță și răbdătoare cu el .Mulțumesc! Personal amabil și competent
Mihai L
Mihai L2 ani în urmă
Daca esti sanatos poate iti permiti sa pierzi timpul aici, daca esti bolnav mergi in alta parte. Organizarea si personalul auxiliar iti mananca si putinele zile pe care le mai ai!
Giulia Iulia
Giulia Iulia2 ani în urmă
Investigații de tot râsul,bani dați degeaba,am efectuat la voi CT + analiză de biopsie ambele de reevaluat, nu se înțelege nimic din rezultate ,biopsia nu are un răspuns cert ... nimic... nimic ... sunteți de tot râsul... Luați bani la oameni și nu faceți nici o investigație cum trebuie!!! Să vă fie rușine!!!
Locații recomandate