/Arges/Spital

Spitalul Orasenesc Mioveni

Bulevardul Dacia 131A, Mioveni 115400, România

Spitalul Orasenesc Mioveni
Spital
3.5
68 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
XX96+M6 Mioveni, România
+40 372 791 212
spitalmioveni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Gabi317 zile în urmă
Dc oncolog Andreea Lazescu o persoană execrabilă, cu atitudine de o superioritate fără margini. Are impresia că mergem de plăcere la oncologie? Oribilă persoană!
Nicu Birsan
Nicu Birsan2 ani în urmă
De curând am fost internat câteva zile la secția Medicina Interna, la dna doctor Spirleanu Larisa Ionela. Nu vorbesc de bolile mele. Importante sunt condițiile de care se bucura pacienții, pregătirea de specialitate a cadrelor medicale și aparatura performanta din dotare au facilitat stabilirea de diagnostice precise. Activitățile desfășurate de personalul secției s-au pliat permanent pe necesitățile pacienților printre care și eu m-am numărat. Am fost tratat cu înțelegere, dar și cu respect, intr-o atmosfera calda, prietenoasa. Ordinea și curățenia au fost la cote înalte. Mâncarea a fost de regim, dar bine pregătită și frumos prezentata.
Multumesc tuturor persoanelor implicate în actul medical, în primul rand dnei doctor Spirleanu Larisa Ionela, dar și decidenții care au contribuit la realizarea acestui spital de referință în județul nostru!
Tomescu Cristian Laurentiu
Tomescu Cristian Laurentiu2 ani în urmă
Este o investiție extraordinara. Va spun în
cunoștință de cauza, pentru ca am beneficiat de ea la terapie intensiva covid.

Profit pe aceasta cale sa Mulțumesc din inima colectivului de cadre medicale de la secția medicala de Terapie Intensiva Spitalul Orășenesc Mioveni, care și-au făcut și își fac datoria exemplar și pun suflet în cea ce fac zilnic. Datorita lor sunt acum cu familia și pot sărbătorii Crăciunul și Anul Nou.
Va multumesc și va doresc împreună cu familia mea, SĂRBĂTORI FERICITE.
LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE ȘI BUCURII.
Vally JR
Vally JR2 ani în urmă
Este imposibil să mergi la acest spital și să ți se spună că toți medicii sunt liberi, sa nu fii băgat în seamă o ora jumătate. Personalul nu purta masca de protecție, erau foarte deranjați de faptul că am venit la unitatea de primiri urgențe cu o urgență.Nu mai ascultați toate laudele făcute de primar, este doar propaganda făcută pentru ca primăria să își asume niste merite.
Angela Cornall
Angela Cornall2 ani în urmă
Am fost internata cu Covid 15 zile in spitalul de boli infectioase Mioveni. Am ramas impresionata de personalul care lucreaza aici, medicine, asistente, infirmieri, foarte tineri toti, dedicati, politicosi, saritori cu totul altfel decat un spital obisnuit si chiar unele din privat, din Romania. Niste oameni deosebiti care merita toata aprecierea pacientilor.Va mulțumesc din suflet oameni minunati🥰
Onica Popescu
Onica Popescu2 ani în urmă
NU RECOMAND !!!Doctor Vele - Ginecologie ( daca l putem numi doctor )
Desi i s a dus reputatia ca ar fi un doctor bun pe zona asta de pitesti , arges , am avut cea mai orbila experienta.Am niste probleme de 2 luni, am incercat sa i spun , dar m a repezit , fiind f ocupat sa stea la telefon, chiar si in timpul ecografiei. M a consultat cu o violenta de nedescris , nici unui animal n am vazut sa i se faca asa consultatie ginecologica.Din nou am incercat sa i spun ce pb am de atata timp si m a repezit pe usa !!!!!! Am fost la n dr ginecologi si chiar daca n au fst ei buni , macar si au dat interesu. Acest intrus, care probabil astepta banutu n buzunar, m a tratat absolut neomeneste ! Fugiti cat puteti de el !
Maria Simina Lupu
Maria Simina Lupu2 ani în urmă
Mă numesc Maria Simina Lupu , din Stâlpeni, și am avut o experiență foarte urâtă cu doctorul Pletea Sorin - despre care se spune ( nu știu cine ) - că este un doctor extraordinar și foarte profesionist. Sunt gravida in 5 luni , am avut o programare la dumnealui la consultație , m a primit foarte urât și s a purtat foarte urât imediat ce i am spus câți ani am. Am 40 de ani, iar în concepția dumnealui femeile la 40 de ani nu ar trebui sa mai existe pe planeta Pamant ! Darămite să mai facă copiii !!! Noi, femeile de 40 de ani suntem babe , suntem expirate și. ..poate că ar trebui sa avem și pensie !! Pentru prima oară în viața mea am întâlnit un individ frustrat, și....mă gândesc că acest om a fost , vreodată presupun, părăsit de o femeie care avea 40 de ani . Altfel nu mi pot explica ura pe care acest om o are pt noi, femeile care avem această vârstă frumoasa . Și minunata, as putea spune. O vârstă a împlinirii. Cred că nici 6 minute nu am fost consultată în mare sila de către doctorul Pletea Sorin , după care tot în mare sila mi a dat in scris sa fac , contra cost, o serie de investigații , la un alt spital privat. De fapt, policlinica privata. As fi vrut , așa cum e normal, sa l întreb multe lucruri despre sarcina mea, despre copilul meu, dar acest lucru a fost imposibil , motivând că are de dat niste telefoane urgente. Eu știu că Spitalul Orășenesc Mioveni duce lipsa de personal medical, dar , și când îl are - de ce tine în funcție astfel de indivizi care profesează Intr o mare sila față de noi , pacienții ?
Amy Aka
Amy Aka2 ani în urmă
Se cere programare dar nu se respecta de la 8:30 programare la 9 sa iasa medicul sa spun ca merge la adunarea medicilor sa asteptam ... la ce mai cereți programare daca aici se intra si se iese după cunostinte ... cum a chemat pacientă x sau pacientă y ... Si cei programați intra după 3 ore peste programare , mai mare râsul sa fim tratati indiferent pe asigurarea pe care ne opreste mai mult decât câștigăm !
Mădălin Ionuț Bărgan
Mădălin Ionuț Bărgan2 ani în urmă
Personal varza am fost cu copilul ia spart venele nu știe sa bage o perfuzie …nu sunt cu partidele politice dar se vede ca sunt numai pe pile !!! Mâncarea o aduce numai rece …prânzul la ora 16:00 și rece lenjeriile nu le schimba decât la cerere odată la 2 săptămâni un spital nou care este dezordonat și va ajunge intr-un an o infecție !!!!! Dacă nu se iau măsuri!!!!
Locații recomandate