/Arges/Spital

Spitalul Municipal Câmpulung

Strada Doctor Costea 8, Câmpulung 115100, România

Spitalul Municipal Câmpulung
Spital
2.7
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
728Q+F5 Câmpulung, România
+40 248 510 100
smcampulung.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Magda Bucur
Magda Bucur2 ani în urmă
Secția pt bolnavii de Covid este un lagar de exterminare mai ales a celor batrani.😭Rusine!!! pt ca ati depus un jurământ dar .... Zero din toate pdv INSENSIBILI,NEPROFESIONIȘTI, INUMANI ,NEPĂSĂTORI pt voi pacienți sunt un NR. .Atât😡
Georgiana G
Georgiana G2 ani în urmă
As dorii sa le multumesc din tot sufletul doctorilor si asistentelor de la planta contagioase, o avem pe bunica noastra internata cu covid si acesti oameni cu suflet au facut si fac tot posibilul sa ii salveze viata, acum ca bunica mea vorbeste mai bine ne spune cat de bine o ingrijesc asistentele ca sunt ca niste ingeri pe pamant! Sa va dea Dzeu sanatate si putere sa salvati vieti in continuare.
VA MULTUMIM DIN SUFLET PT TOT CEEA CE FACETI! ♥️
Familia doamnei Stancu din Spania!
Vl D
Vl D2 ani în urmă
Te duci pe picioare, pleci de la morga.
Ca tot era campania "indiferenta ucide", se pare ca era vorba despre indiferenta doctorilor, nu a poporului..
Paul stefanescu
Paul stefanescu2 ani în urmă
am fost la spital pentru o urgenta. Am fost tratat corect, prompt, in limitele serviciului, analize pe loc, consultat si de medic specialist, test Covid 19.Personal amabil, profesionist.
Mihaela Oprea
Mihaela Oprea2 ani în urmă
Buna ziua. Tatal meu este internat de ieri în Spitalul din Câmpulung. Pana la ora actuala nimeni nu s a dus sa vadă dacă este bine
Nu I s a pus nici o perfuzie nimic
Doar niște pastiluțe.Il doare rau în gat și nu poate sa mănânce mai nimic. Eu cred ca o perfuzie cu glucoza si vitamine era necesara. Mancare fără pâine. Niște condiții groaznice
Nimeni nu se ocupa de bolnavi. Rușine Dacă pe patul de spital ar fi familiile cadrelor medicale tot asa se procedează? La televizor spun ca abia fac fata bolnavilor? Cum asa? Rușine rușine rusine.
Alex
Alex3 ani în urmă
Am sunat sa intreb de bunica mea si mi-a raspuns de la informatii unde am fost redirectionat la alt doctor, mi a zis ca se simte bine ca are tensiunea buna, analizele sunt bune, plamanii buni,etc. sanatoasa tun.
Peste cateva zile aflu ca a murit...
Adrian Hulubeanu
Adrian Hulubeanu2 ani în urmă
Va rog sa-mi raspundeti!
Cum este posibil sa internati un pacient cu ciroza hepatica, caruia i sa facut 2 teste (covid) fiind negative in primele zile de internare, iar a treia zi testul a iesit pozitiv!?
Asta înseamna ca ori spitalul este full covid sau voi ati dat un rezultat pe bunul vostru plac (comandat). Va bateti joc de batranii nostri, ati depus un juramant dar cu ,,pandemia,, ati incalcat aceasta obligatie, rusineeeee maxima!
Madalina Mirea
Madalina Mirea2 ani în urmă
O experimenta foarte urita am avuto pe mama internata am cerut la cerere sa mio IAU a casa si medicul sa suparat. Dupa 8 zile am sunat sa intrebi daca pot s-ai repeat testul covid si mia inchis telefonul este de necrezut. Asa ceva nu este posibil ca un medic sa intorca spate le unui paciente oriunde in lume doar aci se intimpla in Cimpulung.Si de asistente nu Mai vorbesc
Locații recomandate