/Arges/Spital

SPITALUL DE RECUPERARE SFÂNTUL NICOLAE

Strada Dârzu nr.4bis, Pitești 110124, România

SPITALUL DE RECUPERARE SFÂNTUL NICOLAE
Spital
4.6
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVQP+G2 Pitești, România
+40 744 339 347
radioterapie-recuperare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorina E
Sorina E2 ani în urmă
Servicii excepționale, personalul și doctorii minunați ! ✅
Mario Dan
Mario Dan2 ani în urmă
M-ai nou de azi clinica de recuperare Nu mai primesc persoane la tratament daca Nu sunt vaccinați.Sau dacă ai bani test din categoria scumpe cel,din farmacii Nu este valabil.Eu le doresc Succes celor care conduc acest Spital ...
Catalin Radita
Catalin Radita2 ani în urmă
Aveam programare ptr data de 23.09, dr Osman. Dna doctor nici nu s a deranjat sa ajungă la programare. De la recepție mi s a spus ca nu pot lua legătura cu dna doctor. Menționez ca era programare cu plată. Vorba românească,, la pomul lăudat sa nu te duci cu sacul!"
Brecaru Alex
Brecaru Alex4 ani în urmă
Este singurul centru medical de renume din judetul Arges! Un personal de nota 10 cu vasta experinta profesionala. Aparatura de ultima generatie unde efectele terapeutice sunt vizibile din primele sedinte de tratament. Nota 10 atat personalului cat si celor care s au gandit sa infiinteze acest spital. Mult succes in continuare.
Florentina Mazilu
Florentina Mazilu4 ani în urmă
Am fost cu prietena mea...cancer uterin...acolo am cunoscut inca cateva doamne, cu aceiasi afectiune...si pot multumi spitalului Sf Nicolae, doctorului Florea Ovidiu pt rabdare si profesionalism...multumim personalului auxiliar. Multumesc in numele celor 4 doamne cunoscute acolo. Si domnului doctor Oprita...oamenilor adevarati, medicilor care ridica stacheta si mai mult prin munca si rezultatele lor. Recomand cu tot sufletul Spitalul Sf Nicolae. Bravo pt munca depusa.
Florinel Glavan
Florinel Glavan4 ani în urmă
Oameni buni este cea mai jalnică clinică dacă vreți să vă internați.Ei se laudă că au regim hotelier.FALS! Mizerie in cameră! Pușcărie!Mama mea a fost internată și asistentele se uită să le dai ceva...15 ore nu a băgat-o nimeni in seamă dacă nu le sesizam eu sa vină și să o ajute, ajunsese nehidratata dar ele stăteau la povești și râdeau. Receptionerele, asistentele lipsă maximă de profesionalism... sunt varză,niște disperate. Habar nu au să scoată 2 vorbe din gură si când vorbesc, vorbesc cu aroganța.Si portarul un disperat, țipa la mine că nu am voie să bag mașina 5 min. in curte ca sa las bagajele ci trebuie sa ți le cari din afara spitalului lor altfel îl dă patronul afară. Deci, nu știu cine
administrează clinica asta dar e DEZORGANIZARE MAXIMĂ !!!

Încercați să vă salvați imaginea dar toate acestea au avut loc in urmă cu fix 10 zile așa ca nu are relevanță și logică răspunsul dumitale.Eu am scris recenzia nu ptr.dumneata ci ptr.omul de rând care plătește un ban și are probleme de sănătate cum a fost mama mea și a fost tratată urât... Dacă ați fii sincer interesat de situația expusă in scris de mine ar fii cazul să vă schimbați in primul mentalitatea și apoi să vă educați moral. Dar nu sunteți sincer ci vă interesează doar bani, bani si bani.
Andreea Deea
Andreea Deea2 ani în urmă
Un mare fals totul. La telefon au spus ca ne primesc cu bilet de trimitere si cand am ajuns acolo ne-au cerut 4 milioane, plus încă 7 milioane daca vrem ca toaleta sa fie aproape, ca să nu mai spun ca wc este turcesc, iar pt un om cu dizabilități este foarte dificil. Programăriile nu se respectă, totul o băiat de joc. Nu recomand!
Ovidiu Macedonski
Ovidiu Macedonski2 ani în urmă
Am ajuns aici cu un bun prieten diagnosticat cu o tumora pulmonara, cautandu-l in mod special pe dl. dr. Florea Ovidiu, despre care auzisem ca este un excelent profesionist. Ne-a primit cu multa caldura si ne-a spus toti pasii pe care prietenul meu a trebuit sa-i urmeze. Dupa primul consult, dumnealui a trecut la tratarea acestei afectiuni cumplite. In urma tratamentului domnului doctor, sprijinit si de aparatura de ultima generatie, dar si de personalul dedicat, tumora a intrat in remisie. Multumim domnule Doctor Florea!
Locații recomandate