/Arad/Spital

Spitalul Orăşenesc Ineu

Calea Republicii nr. 2, Ineu 315300, România

Spitalul Orăşenesc Ineu
Spital
4.3
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CRFM+3G Ineu, România
+40 257 511 220
spital-ineu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Petronela Hopitea
Petronela Hopitea2 ani în urmă
Îmi pare rău că acest spital destul de dotat (în comparație cu alte spitale din țară), nu are și personal pe măsură. Am fost la laboratorul de analize unde aveam programare la ora 10:45, aș fi înțeles dacă ar fi intervenit un caz urgent, însă nu mi se pare ok să le faci loc cunoștințelor înaintea celorlalți care s-au programat, pe lângă asta, când li s-a făcut observație doamnelor asistente, dânsele s-au agitat urmând să ne trântească ușa în nas. Se făcuse ora 12:00 iar copii care așteptau la rând plangeau de sete. Într-un final au ajuns și la mine, însă degeaba pentru că nu mi s-au făcut investigațiile pe care le aveam trecute pe fișa de trimitere, iar acum v-a trebui să mă duc din nou, încă o săptămână pierdută iar eu am nevoie de acele rezultate..
Pe langă toate acestea, pe fișa rezultatelor numele meu este trecut "ROSAL", mi-au făcut din nume firma de colectat gunoaie, mă gândesc să le fac plângere pentru prejudiciu de nume.
Florica Rusu
Florica Rusu4 ani în urmă
Doresc să îmi exprim aprecierea si multumirile față de Domnului. Dr. Donta Cristian (Chirurg- sectia de Chirurgie) si de asemenea Domnului. Dr. Marius Epure (Anestezist) dar nu si in ultimul rand le multumesc asistentelor si infirmierelor pentru profesionalismul si prestigioasa activitate pe care i-ati acordat mamei mele Dna. Rusu Floare, care a avut operatia pe data de 26 Septembrie 2019. Mii de multumiri pentru personalul din terapie intensiva si pentru personalul medical din sectia de Chirurgie, care au facut pe mama mea sa ma simta ca intr-o adevarata familie fiind tot timpul in preajma ei. Ma bucur nespus demult ca mama mea a avut o spitalizare extraordinara. Vă mulțumesc tuturor.

Multumiri, Recunostinta si Respect,
Florica Rusu (Ottawa/Canada)
Cristina Alb
Cristina Alb4 ani în urmă
Este un spital ok,am nascut acolo domnul doctor #Kuffa este un doctor de nota 10,un medic care isi da interesul pt pacienti lui,la fel si domnu doctor Sergiu Olari ,un medic cum ar trebui sa fie toti medici ,si bineinteles Doamna Doctor Albu Ana este minunata!😍
Mariana Faur
Mariana Faur5 ani în urmă
Am fost in acest spital inaugurat în anul 2012 ca apartinator cu sotul meu pentru o operație de fractură de șold.
Este un spital renovat complet ,cu aparatura,laboratoare departament farmacie, sala de operatii ,saloane pentru bolnavi moderne la nivel occidenta.
Are parcare in curte ,personal extrem de competent si este foarte curat.
Sunt spitale in tara mult.mai renumite, care nici nu ar visa la astfel de condiții.
Policlinica este la parter si este dotată cu tot ce trebuie pentrucă personalul medical să-și desfășoare activitatea in conditii optime
Doresc sa multumesc medicilor din acest spital care l-au ajutat pe soțul meu sa se vindece si sa-si reia activitatea in conditii de "vindecat": doctor Gaica Ioan,doctor Sergiu Olari ( medici primari in specialitatea ortopedie) si doamna doctor Seran-Teleman Aurica, medic primar specialist Boli Interne ,precum și asistentelor care lucrează pe secțiile de Ortopedie si Boli Interne din acest spital.
Doamna Manager Mang Monica s-a dovedit prin tot ceea ce a reușit să facă din acest spital,un manager de excepție
Le mulțumesc tuturor si le doresc mult succes in activitate pe care o desfășoară zilnic in sprijinul pacientului .
Miri Nistor
Miri Nistor7 ani în urmă
Un spital cum toate ar trebui sa fie. Medici f buni și personal extraordinar. Mulțumiri în special domnului doctor Gaica Ioan și personalului medical (in special din secția chirurgie- ortopedie).Mama mea a fost pacienta și e f.multumita.Multa sănătate și putere de munca sa le dea D-zeu.
Franky95c
Franky95c7 ani în urmă
Un spital bun,curat,frumos,spatios, cu personal foarte atent si amabil .
Branka Otil
Branka Otil2 ani în urmă
Domnule doctor Kuffa-Chiș Bassam și domnule dr. Rotaru Ion, vă mulțumesc din toată inima! Sunteți o echipa de profesioniști desăvârșiți, oameni dedicați și buni! Vă doresc să fiți mereu apreciați și respectați pentru ceea ce faceți, să fiți înconjurați de cei dragi și să aveți parte doar de bucurii și momente frumoase! Fiți sănătoși! M am simțit in siguranța in mâinile dumneavoastră si a întregului personal din care fac parte oameni la fel de implicați si empatici!
Spitalul este la cele mai înalte standarde , modern și foarte curat, dotat cu tot necesarul pentru a ne face pe noi proaspetele mămici sa ne simțim protejate alături de minunile noastre , mâncarea este foarte buna și diversificata! Felicitări conducerii spitalului și tuturor celor implicați in îngrijirea pacienților!
Va mulțumesc, cu stima și respect!
Alina Cornelia Ciocan
Alina Cornelia Ciocan2 ani în urmă
SUNT INTERNATĂ DIN DATA DE 30.09.2020 LA ACEST SPITAL DE EXCEPȚIE, DATORITĂ FAPTULUI CĂ LA ARAD NU AU FOST LOCURI BOLNAVI FIIND TRECUȚI PE LISTA DE AȘTEPTARE,BOLNAVII DE COVID!!!!!!!!MĂ BUCUR CĂ AM AJUNS AICI!!!PERSONALUL ESTE EXCEPTIONAL,AMABIL,FĂRĂ NERVI,TRATAMENT FOARTE BUN,MĂ SIMT FOARTE BINE DEJA!MĂ SIMT CA ȘI LA PENSIUNE!FELICITĂRI CONDUCERII SPITALULUI INEU,SI TOT PERSONALULUI,MULTĂ SĂNĂTATE ȘI PUTERE DE MUNCĂ!VĂ MULȚUMESC!!!
Locații recomandate