/Vaslui/Spalatorie auto

La Jetoane - BARLAD

Bulevardul Primăverii 10, Bârlad 731176, România

La Jetoane - BARLAD
Spalatorie auto
4.5
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6MC9+3H Bârlad, România
+40 752 207 853
lajetoane.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Camelia Ene
Camelia Ene2 ani în urmă
Cred ca momentan,dupa multe cautari,va ramane cea mai vuna spalatorie din oraș
Paul Stoian
Paul Stoian2 ani în urmă
Super ok locul si patronul la fel.
Cristinel Vasluianu
Cristinel Vasluianu2 ani în urmă
PRO:
Unul din cele mai bune locuri unde poti sa-ti speli sigur masina.
Substantele de curatare folosite sunt foarte bune si personalul de acolo foarte amabil (am gresit si am apasat stop pierzand jetonul iar un domn care lucra acolo mi-a oferit alt jeton fara costuri)
CONS:
- nu exista perie
- tonomatul de fise merge doar cu bancnote de la 5 RON in sus
Razvan Vilciu
Razvan Vilciu2 ani în urmă
5 lei 5 minute, mai bine decât 1 leu 1 minut
Sorin Breahna
Sorin Breahna4 ani în urmă
Accesul pana la boxe trebuie facut ,au mai ramas niste cabluri facute manunchi care "rasar" din pamant peste care poti da cu masina in zona de aspirator,spuma as vrea sa fie mai bogata si poate un automat de ceai/cafea in locatie pentru cand e coada.
Lucin. Del
Lucin. Del2 ani în urmă
Spalatorie self service, foarte utila, pe principiul " ce-si face omul cu mana lui, lucru manual se numeste". Bonus scapi si de celebra replica de la spalatoriile clasice "waaa.. da e cam murdara shefu" ( pai bine ma, daca era curata, nu mai veneam, stai nitel sa ma duc sa o spal un pic, sa fie mai curata si revin).
Revenind la spalatoria auto "La jetoane", fisa este 5 lei, si poti spala 5 minute, presiunea este buna, samponul este de calitate, miroase placut.In concluzie este o spălătorie ultramoderna, iar produsele folosite sunt de calitate.
Spalatoria dispune de un aspirator ( o fisa 10 min.), dotat si cu parfum, lichid intretinere cauciucuri ( 1 min. o fisa), aparatul mai are si pistol cu jet de aer.
Din pacate am gasit si clienti needucati - ce-si șterg mașinile in fata aspiratorului chiar si când nu mai folosesc aparatul! Sau ce stau ca "baietzii" la o cafea, cu masina parcata in dreptul aspiratorului. Adica...stilul meltean...
Spatiul este destul de mic pentru servisarea autoturismului, amplasarea aparatului de cafea e gandita prost, astfel incat se ajunge la situatia descrisa mai sus.
LILIANA GINGHINA
LILIANA GINGHINA2 ani în urmă
Cea mai moderna spalatorie din oras la acest moment( 06.2020 ) ,are de toate : aspirator, parfum, pentru cauciucuri luciu, compresor pentru presiune roti ...gratis, chiuveta pt. laveta. Te mai capeti cu un deodorant sau o banala carpa pt. sters.
Emilian Cerchez
Emilian Cerchez2 ani în urmă
Preț bun.Apa cu presiune suficientă. Detergent pentru spălare bun.Clatire cu apă osmozata.Intr-un cuvânt, mașină fără pete.
Locații recomandate