/Tulcea/Spalatorie auto

Spalatorie Auto Self

Strada Viticulturii, Tulcea, România

Spalatorie Auto Self
Spalatorie auto
4.3
389 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R67+GJ Tulcea, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Ștefan COSMIN
Ștefan COSMIN2 ani în urmă
Se pare ca de bine ce o duc, cei de la spalatorie au inceput sa dea o buleala din aceea nesimtita. ,,Spuma concentrata" denumita de ei se pare ca e o posirca indoita cu apa de 2-3 ori si incredibil cum te fura la pompa: cand dai spuma, 10-15 secunde vine numai apa chioara, dupa 20 de secunde incepe sa dea spuma, cand clatesti sau vrei doar sa ii dai doar un jet se apa, vine spuma, tot asa vreo 10-15 secunde dupa aceea iti da ce ai cerut. La aspiratoare plangi, mereu infundate, furtune imputite, butoane inactive, parfumul inecacios iti provoaca tuse si greata. Parerea mea, vinde spalatoria unui om mai capabil si fara durere in pla.
Gheorghe Cristian
Gheorghe Cristian2 ani în urmă
Nu prea se ocupa nimeni de golirea și verificarea aspiratoarelor. De multe ori nu reușești sa aspiri, sunt înfundate.
Faridin Omer
Faridin Omer2 ani în urmă
Spumă destulă, și presiunea jetului de apa foarte buna.In plus,odorizant și furtun aer curățare motor.E Ok.
Elizuka Dan
Elizuka Dan2 ani în urmă
Daca de ceva vreme îți doreai ca 🚙 sa fie ca noua...acum ai ocazia 😁 Este prima spălătorie unde Super Spuma chiar este SUPER SPUMA👍😎, dotată cu tot ce ai nevoie pentru a îți curăța masina interior + exterior. Spălătoria are multe boxe , plus perie 🤭😎👍👍👍Recomand cu drag! Foarte Profi! Felicitări!
Ionut Paduret
Ionut Paduret2 ani în urmă
Mereu fac exteriorul aici,cu excepția faptului că uneori spuma activa este cam diluata...sunt mulțumit!
Alexandru Ciupercă
Alexandru Ciupercă2 ani în urmă
Spuma activă de calitate.
Ceara ok.
Cu 10 lei am spălat mașina lejer.
Alexandru Octavian Diaconu
Alexandru Octavian Diaconu2 ani în urmă
furt romanesc. Spuma este f concentrata. dupa 4 jetoane de apa, masina a ramas alba de spuma neclatita. 1 jeton=2 min=2.5 ron. dupa cum arata masina acum, banuiesc ca ar fi trebuit inca 4 jetoane pentru a o clati cum trebuie. nici nu am mai incercat aspiratoarele. am plecat plin de nervi. De evitat. 1 jeton spuma+6 de apa (poate se clatea ca lumea doar cu 6, dar nu cred) inseamna 17.5 ron - un exterior la spalatorie clasica este 20 si nu faci nimic (eventual bei o cafea). si inca ceva: aparatul accepta doar bancnote de 1, 5 si 10 ron. deci poti achizitiona jetoane doar in numar multiplu de 2. Repet: de evitat.
Gabriel Oraveț
Gabriel Oraveț3 ani în urmă
Spuma este foarte pufoasă și greu de dat jos de pe mașină. Arată foarte bine în poze pentru Instagram, dar atât, nu curăță foarte bine. Dacă bate puțin vântul zboară spuma peste tot inclusiv pe haine. Jetul de clătite are presiune destul de mică, iar lancea este lungă, boxa de spălare fiind îngustă, deci nu prea este loc pentru a te mișca pe lângă mașină în timpul spălării.
Locații recomandate