/Timis/Spalatorie auto

BVP WASH & STAY

Strada Armoniei.20 Nomenclator.204 ( fosta, Str. Centura, Timișoara 300291, România

BVP WASH & STAY
Spalatorie auto
4.4
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6MH+FR Timișoara, România
+40 766 666 146
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alexandru Grecu
Alexandru Grecu2 ani în urmă
Aspirator cu furtun rupt/spart. Nu mi se pare normal sa ai un furtun spart si sa-l peticesti cu scotch si apoi sa mai ceri si bani. Nu avea putere de vaccum, am stat 10 minute(pt ca am bagat 10 lei)sa aspir mai nimic. Apoi m-am mutat la alta boxa unde am bagat alti bani sa aspir masina.
Bo Ris
Bo Ris2 ani în urmă
In comparatie cu alte spalatorii cu fise, are foarte multe minusuri, drept pentru care nu voi mai veni aici . Dintre aceste minusuri, pot enumera: presiune scazuta la apa, timp mai scurt pentru efectuarea operatiunilor de spalare/clatire, spuma spalare in cantitate mica, puterea aspiratorului de asemenea este foarte scazuta, locul de parcare a masinilor pentru operatiunea de aspirare foarte ingust,daca sunt parcate doua masini una langa cealalta nici macar la una dintre masini nu poti deschide usile complet. Pe langa toate aceste minusuri, din punct de vedere al costului, pentru o operatiune completa de spalare/aspirare, costul este cu cel putin 25% mai mare fata de ceilalti din piata.
Curutiu Adrian
Curutiu Adrian2 ani în urmă
Se poate plăti ori cu bani cash, ori cu cardul. 👌🏻
Cristi budulan
Cristi budulan2 ani în urmă
Cea mai slaba spalatorie auto! Am plecat cu masina cu spuma pe ea din spalatorie! Pompa era blocata pe ceva amestec de spuma cu ceara numai asa functiona… am pierdut timpul si banii! In veci nu mai trec pe acolo!
Sorin BUMB
Sorin BUMB2 ani în urmă
Eram un client care uzitam aceste servicii aproape saptaminal. In ultima perioada insa, lipsa de mentenanta la sistemul de spalare respectiv de aspirare i-si spune cuvantul. Inca nu am reusit sa platesc cu cardul desi i-mi doream; Ultima experienta neplacuta a fost cu unul din aspiratoare care nu vroia sa aspire, dar banii au fost pierduti. Am incercat sa fac contestatie la numarul de telefon mentionat pe aparat. A venit si un raspuns in care am simtit ca eu sunt vinovat ca nu am verificat sa nu fie infundat. In nici un caz nu am primt scuze pentru evenimentul neplacut. Ma gandesc daca mai trec pe acolo...
Bogdan Negrilă
Bogdan Negrilă2 ani în urmă
Nu au spuma frișcă, dar calitatea e ok. 5 stele pt că poți plăti și cu cardul
Pirvu Ioana1982
Pirvu Ioana19822 ani în urmă
Preturile acceptabile ,apa calda,ceară, seriozitate maxima
Denis Iancu
Denis Iancu2 ani în urmă
Recomand. Se poate plati cu cardul, iar cash cu 1,5,10lei
Locații recomandate