/Suceava/Spalatorie auto

LeWash

Suceava 720169, România

LeWash
Spalatorie auto
4.1
223 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
M7G8+3X Suceava, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
ajskskam1 an în urmă
Am pus 5 lei și nu am putut folosi aparatul
Marusac Cristian
Marusac Cristian2 ani în urmă
Eu am un A Klasse e o mașina foarte mică cu 10 lei nu am reușit să o spăl. Mai bine mergeți la o spălătorie unde o spală un angajat si dati 15 lei exterior. Nu se merita sa munciti voi .
Vasile Boronea
Vasile Boronea2 ani în urmă
Cel puțin aspiratorul pe care l-am folosit era destul de obosit
Ștefan CLR
Ștefan CLR2 ani în urmă
Am pus 10 lei în automat. Am pornit cronometrul odată cu timpul afișat pe aparat . 10 minute pe aparat = 5minute și 40 secunde in timpul real. Mi se pare foarte mare discrepanța! Hoție pe față! O reclamatie la protecția consumatorului va fi benefica pentru firma ! Urmează..
Ionut Ursescu
Ionut Ursescu2 ani în urmă
"Ieftin și bun" asa se poate caracteriza aceasta spalatorie! Uneori cea de la Mall nu are presiune buna la apa..insa eu aleg intotdeauna pe cea de la Ramiro acolo am gasit întotdeauna aceesi presiune in pistol! Recomand tuturor aceasta spalatorie!
Ciprian Tuchlei
Ciprian Tuchlei2 ani în urmă
Nu au produse de calitate.... am atașat o poză să vedeți cum rămâne mașină spălată la ei. Spuma nu își face efectul corespunzător
Sorin sirghie
Sorin sirghie4 ani în urmă
Un loc unde-ți poți spala singur masina. Ceea ce pot sa spun este ca la inaugurarea acestor spălătorii ma încadram în cele 5 min. Acum însă cele 5 min pe care le plătești înseamnă puțin peste 2,5 minute cu toate ca plătești pentru 5 min. Ma mir ca nimeni nu s-a sesizat pana acum. Ca sa speli masina și s-o aspiri te costa cel puțin la fel de mult ca la o spălătorie normala. Și asta în condițiile în care faci chiar tu munca asta. Ce ziceți de asta? Va invit sa cronometrati chiar dvs timpul!
Lucian Iacob
Lucian Iacob5 ani în urmă
Servicii self wash exceptionale. 5 lei = 5 minute.
Spuma, apa sub presiune, apa calda, ceara, osmoza, sampon, etc.
Le. L
Le. L2 ani în urmă
Spal masina aici inca de cand s-a deschis dar gata, mi-a ajuns. Cu 10 RON nu am reusit nici macar sa dau zapada jos de pe masina. Presiunea pe furtun e un pic mai puternica decat la dusul meu de acasa. Apa "calda" e asa cat sa nu inghete iar "spuma activa" e diluata la maxim cu apa. Inteleg ca e o afacere si trebuie sa taiati cat puteti de unde puteti, dar nu puteti chiar sa va bateti joc.

I've been washin my car here ever since it opened but that's it, I've had enough. With 10 RON I didn't even manage to wash the snow away from the car. The hose pressure is a little stronger than my shower at home. Tha "warm" water is warm just enough not to freeze and the "active foam" is diluted so much you can barely call it foam. I understand you've a business to run but this is just disgraceful.
Locații recomandate