/Satu mare/Spalatorie auto

Mașina Veselă

Strada Aurel Vlaicu 50, Satu Mare, România

Mașina Veselă
Spalatorie auto
3.8
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RV54+HJ Satu Mare, România
+40 749 671 619
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Rusu-Feraru
Andrei Rusu-Feraru4 ani în urmă
Personal prietenos. Un italian și posibil soția lui, româncă din Sibiu. Reclama pe Google e că sunt atenți, prietenoși, că vei avea mașina impecabilă. Greșit. Spălarea pe exterior cică costă 25 RON. Drept comparație în Piatra Neamț e 15 RON și mi-o face impecabilă, uscată și fără urme. Aici, au dat cu fâs fâs unpic, apoi direct cu spumă fără înmuiere înainte. Apoi voiau să folosească o perie. Am zis nu. Deja pus eticheta că am prea multă grijă de mașină. Apoi la spălarea propriu-zisă, omul (italianul) mi-a deschis portiera să îmi dea cu jetul la praguri. Oh my god... La interior de tapițerie crem și te porți cu jetul cu apă la praguri, de parcă speli duba. Nu recomand. Apoi a dat puțin la carenaj, nu prea pe dedesubt. Și a dat omul direct în interiorul roții cu jetul ca să-mi sară greutățile de pe jante. Apoi am zis că am eu cârpele mele din microfibră și s-au eschivat total de la șters mașina. Și pentru ce să vă mai plătesc 25 RON? Pentru oleacă de fâs fâs, spumă și apă? Fără ceară, fără ştergere, fără soluție de jante?
La bonul fiscal s-a eschivat că a închis casa și tot îmi cerea 25 RON deși a făcut muncă de 10 RON maxim cu indulgență și căuta bonuri din colecție. Neavând mărunt a acceptat 20 RON (deși merita 10 RON) și am primit un bon de pe 07.12.2019 ora 09:00 și ceva de 24 RON deși am plătit pe 09.12.2019 ora 18:00.

Corect, nu mă voi întoarce. Prima experiență de spălat mașina în Satu Mare, jalnică. Drept comparație în Piatra Neamț la 15 RON exteriorul, e amabil omul și îmi face mașina impecabilă cap coadă + primesc bon fiscal din momentul ce am plătit.
Marcel Serban
Marcel Serban4 ani în urmă
Davide PRO
Davide PRO4 ani în urmă
Robert Mititelu
Robert Mititelu4 ani în urmă
Black 1ce
Black 1ce5 ani în urmă
(Tradus de Google) Are un timp foarte lung pentru a vă curăța mașina înăuntru și în exterior, chiar dacă nu a existat coadă. Sunt foarte atenți la detalii și sunt foarte mulțumit de rezultatele finale. Plus personalul a fost foarte prietenos.

(Original)
Takes a really long time to have your car cleaned inside & outside even though there was no queue. They are extremely attentive to details and I'm very happy with the end-results. Plus the staff were very friendly.
Erik Sugar
Erik Sugar5 ani în urmă
Paul Diaconu
Paul Diaconu6 ani în urmă
Pret buna spalare adecvata.Recomand
Jaroslaw M.
Jaroslaw M.6 ani în urmă
(Tradus de Google) Șaibă în vecinătatea hotelului. Spalarea masinii 20 lei. Fără probleme.

(Original)
Myjka po sąsiedzku z hotelem. Mycie auta 20 lei. Bez problemów.
Locații recomandate