/Prahova/Spalatorie auto

City Car Wash

Strada Calomfirescu nr. 2, Ploiești 100176, România

City Car Wash
Spalatorie auto
3
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2WM+X8 Ploiești, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mihaela Nica
Mihaela Nica2 ani în urmă
Arunca lucruri sa se uite,preșurile ude, bord ne sters, ne aspiranta.
O dezamăgire totala, nu recomand deloc!
Paul Gheorghe
Paul Gheorghe4 ani în urmă
Nu este adevărat, cei care comentează aiurea vor sa denigreze imaginea firmei. Eu spăl mașina de foarte mult timp și angajații se poarta exemplar,nu se plimba cu mașinile clienților. În plus se ia mașina la ora stabilita, preturile nu sant exagerat de mari. Santem foarte mulți clienți care santem foarte mulțumiți. Recomandam cu foarte mare căldură și drag această spălătorie.
Alexandru Manea
Alexandru Manea4 ani în urmă
Am plecat de acasa cu gandul sa ii fac doar un exterior. Chiar daca erau doar doua masini acolo a spus ca nu au pachete mai ieftine gen de 50-60 de lei, ciudat ca se intampla asta doar cand nu e vreun sef pe acolo. Mi-a facut o oferta de "nerefuzat" tapiterie, ceara, nebunii. Cand l-am refuzat si m-am urcat in masina am auzit un "treaba ta". Cand e cine trebuie pe acolo e ok, dar cand nu e si daca il iei pe ala de 130 de lei isi bat joc(gemuri spoite, urme albe pe plastice).
Alex S.
Alex S.4 ani în urmă
Am un Ford Focus 1. An 2001. Am băgat mașina in spațiul pt spălat mașini, la 18:44. A văzut ala ca nu e mașina de smecher, și m-a refuzat. Nu o spun din răutate, dar același băiat cu barba pe fata, l-am văzut chinuind mașinile puternice lăsate la spălat, prin parcarea Afi ( subsol). Când am ajuns eu, chinuia un BMW sport, cu numărul de înmatriculare PH 23 PLM. Asta este. FUGIȚI DE EI, NU SUNT SERIOȘI DELOC!!!
Vlad Juchiac
Vlad Juchiac4 ani în urmă
Am optat pentru pachetul interior exterior Dubai-54 lei.
Au uitat sa spele: geamul dreapta fata, praguri, spoiler fata/spate.
Emilia Elena Bagiac
Emilia Elena Bagiac5 ani în urmă
N am spalat niciodata masina intr un loc mai prost. Am optat pt spalare de 100 de lei. Ni s a spus ca dureaza o ora, m am plimbat cu copilul de 10 luni in brate mai bine de doua ore prin mall pentru ca la final sa fie canapelele ude praf pe usi tapiteria murdara parbrizul zoit. Nu recomand absolut deloc!!!
Milveriene
Milveriene5 ani în urmă
Cum naiba un exterior sa dureze 50 de minute cu nici o alta masina in spalatorie cu 3 angajati stand tolaniti pe scaune?!? Inteleg cand e ora de varf, dar la 10:30 dimineata intr-o luni? Poate proprietarul se mai duce sa vada si cum lucreaza angajatii lui, ca ne mai vrem si spalatorie de top cu preturi pe masura, dar cand te dai jos din masina se uita la tine si te trateaza de parca le-ai datora bani.
Mirela Covaci
Mirela Covaci5 ani în urmă
Cea m ai proasta spalatorie ,din cauza angajatilor dupa ce iti ia 130de lei pentru un interior exterior si un tratament iti cer tips de la obraz spunand ca folosesc din produsele lor !!! Adica iti dau banii aia si tu spui ca ai folosit produsele tale :))) LOL pai data viitoare sa vin cu solutiile mele sa o spal .Nu recomand
Locații recomandate