/Mures/Spalatorie auto

Smart Car Wash

Calea Sighișoarei, Târgu Mureș, România

Smart Car Wash
Spalatorie auto
3.7
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHJ7+JR Târgu Mureș, România
+40 755 815 561
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Hard rock
Hard rock2 ani în urmă
Am plecat cu masina fusarita si fara sa fie stearsa deloc. Doar apa spuma apa unpic in interior si pa frate.
Matyas Lovasz
Matyas Lovasz2 ani în urmă
Este o spălătorie perfecta. Masina se spala repede, bine si la pret avantajos.
Doru Popa
Doru Popa2 ani în urmă
Extraordinar de proaste serviciile, puradeii ce lucreaza fac o treaba de mantuiala, in batjocura. Prima si ultima oara am mers aici pentru ca nu imi bat joc de masina mea!
Melusine Gr
Melusine Gr4 ani în urmă
Dezamagitor complet. Am fost si mai demult, desi a durat o ora si atunci, insa totusi atunci faceau masina luna si bec. Azi am decis sa acord inca o sansa. Pe langa ca am stat aproape 1 ora jumatate si cel de dupa mine a fost gata aproape deodata cu mine, masina nu a fost spalata si curatata complet interior-exterior. Pe interior au ramas locuri neaspirate si nesterse iar pe exterior, sub usi la fel. Nu se ocupa de la cap la coada de o singura masina, merg de la una la alta, stau de povesti, unii efectiv stau si nu fac nimic. Proprietarul si-a cerut scuze pentru timp dar dupa asta a mai durat in jur de 40 de minute totul. Nu recomand, nu mai merg niciodata. Mai repede merg sa spal masina in Iernut.
Kovacs Jhonny
Kovacs Jhonny5 ani în urmă
Calitativ ar fi undeva la 4/5 dar din cauza ca stai timp ridicol de mult 2 ore 35 de minute sa iti spele si sa aspire este absurd! Muncitori in permanenta schimbare astfel si lipsa de siguranta. Nu este locul nici cel mai placut sati petreci cei 2-3 ore pana iti fac masina ca se pare ca locatia ii inceput de un proiect de constructii abandonat cu o mica crasma pe lateral. Imi pare rau pt patron pare un băiat de treaba sau cel putin se straduieste. Nu stiu cat plateste muncitori dar daca eu platesc 35 de lei si ei pierd 3 ore muncind cred ca sub min pe economie.
Bogdan Hadarau
Bogdan Hadarau5 ani în urmă
Daca vrei sa pleci cu masina cum ai venit e bună. Adică exterior spală bine dar interior dezastru. Nici macar nu s-au sinchisit să aspire bancheta din spate. Pe sub preturi au dat asa sa fie dat. Bordul l-au sters pe alocuri. Încă asa durere la bască nu am mai întâlnit. Nu o recomand! Aaa..Si e foarte scumpa 35 de lei...E cam mult!
Amihailesei cristinel
Amihailesei cristinel6 ani în urmă
Rapid. Dacă vrei să iti curețe orice spatiu din mașină, trebuie să îl golești tu înainte , altfel nu se ating de el. Probabil din rațiuni de securitate. In concluzie, daca nu iti scoti bricheta din portiera, rămâne necuratata.
Rareș Andrei Fabian
Rareș Andrei Fabian2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii din oras! După ce am stat o ora jumătate sa asteptam sa o spele, șeful a plecat cu cheia mașinii și a trebuit sa mai asteptam 15 minute! Nu recomand nici la cel mai mare dușman!
Locații recomandate