/Mures/Spalatorie auto

Spălătoria Agora (Agora Car Wash)

Regele Ferdinand Nr 4, Târgu Mureș, România

Spălătoria Agora (Agora Car Wash)
Spalatorie auto
4.7
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHMV+77 Târgu Mureș, România
+40 748 168 560
spalatoria-agoraagora-car-wash.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Lucian Negru
Lucian Negru2 ani în urmă
Spălat extern duba de marfa excelent interior cabina binișor
Hard rock
Hard rock2 ani în urmă
Sincer??? Dar chiar sincer?? Nu ma asteptam la un personal asa de amabil , care sa stie sa isi vanda produsele si sa ofere serviciile la un nivel foarte ridicat. Felicitari echipei de azi pentru impresia buna
Venom Bogdan
Venom Bogdan4 ani în urmă
Putini sunt cei carora le pasa de bunurile altora, iar acestia sunt ei. Spala si curata masina ca si cum ar fi masina lor personala. Superbi ! Revenim de fiecare data cu placere aici!
Cristian Puscas
Cristian Puscas4 ani în urmă
Am fost de doua ori la aceasta spalatorie. Prima data.. impecabil! A doua oara, desi au dat atentie aspirarii masinii, au folosit lavete murdare pentru a sterge masina atat pe caroserie cat si pe parbriz geamuri. Nu va zic ce urme au ramas! Distanta in timp intre vizite... 1 zi.
Sorin Crisan
Sorin Crisan5 ani în urmă
Am fost si am spălat mașina la ei. Pe la toate spalatoriile pe la care am umblat asta e singura care mi-a spălat mașina bine au verificat sa fie totul ok. E singura spălătorie din târgu mureș care își merită banii si au preturi la fel si poate mai ieftine ca celelalte spălătorii. Bravo la voi vin de fiecare dată. Multumesc. Recomand la toti. O găsiți în spate la Mercurul din livezeni. Pe mine mi-a dus Gps-ul.
Sergiu N.
Sergiu N.5 ani în urmă
Recomand serviciile spalatoriei Agora deoarece exista si optiunea de spalare cu sampon mai putin agresiv pt crom si ghedere.
Deasemenea lavetele de uscare profesionale reduc microzgarieturile din lacul masinii!
Vlad Florut
Vlad Florut2 ani în urmă
Nu recomand. Poti juca X si 0 pe masina dupa ce o scoti. M-am intors sa le dau ocazia sa repare greseala, au mai spritzuit-o si au sters din praful ramas cu un prosop. Nu mi se par profesioniști deloc, nu e ok sa fac doua drumuri iar masina sa fie in final doar semi curata.
Edit: Am adaugat fotografia facuta imediat dupa spalare. Dunga aceea e ramasa dupa ce am tras cu degetul. Daca dumneavoastra numiti asta treaba facuta bine inseamna doar ca aveti standarde foarte scazute. E ok ca v-ati cerut scuze, si baiatul care a facut-o si-a cerut scuze dar realitatea trista e ca masina a fost spalata deplorabil.
Baciu Dorel
Baciu Dorel2 ani în urmă
Am dus mașina la un interior fără exterior. Au aspirat și au șters mașina unde se vede. Totul este superficial și nu își dau interesul ( chiar dacă de lași “ciubuc”). Nu recomand.
Locații recomandate