/Maramures/Spalatorie auto

Express - Spalatorie cu Autoservire

Strada Mihai Eminescu 69, Baia Mare 430395, România

Express - Spalatorie cu Autoservire
Spalatorie auto
4.5
264 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHWR+CF Baia Mare, România
+40 760 241 883
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Shadow Man
Shadow Man2 ani în urmă
A fost foarte bine , nu am prins aglomerat deloc, aspiratoarele trag foarte bine..(doar am aspirat masina)..timpul a fost mai mult decat ma asteptam la un jeton...cu siguranță am sa merg sa o si spal tot acolo.
Ana Zerni
Ana Zerni2 ani în urmă
Nemulțumită. Mi sa intamplat să am neplăcută surpriză să introduc banii in bancomat și nimic!!! Am fost nevoită să apelez la o altă spălătorie.
Iulia Tintas
Iulia Tintas2 ani în urmă
Îmi place mult. Cele 5 programe disponibile acoperă toți pașii necesari unei spălări complete. Nu e nevoie să repeți vreun program ca să iasă bine spălarea, ba chiar nici nu e nevoie de toți 5 dacă mașina nu e foarte murdară. Furtunurile vin din partea de sus și nu te împiedici în ele atunci când te rotești in jurul mașinii. Spuma și apa cu ceara au un miros tare plăcut. Nu miroase a stătut sau a dero ieftin așa cum am mai găsit în alte locuri.
Pentru cei care vin pentru prima dată, e important să știe că la orice self wash trebuie să te miști rapid. Cele 100 secunde alocate unui program sunt arhi-suficiente, dar să ai tehnică de sus în jos și să te miști rapid.
Apoi, apa cu ceară oferă un luciu frumos, praful nu se mai leagă atât de puternic, stropii de ploaie nu se usucă urât pe vopsea, dar să nu aveți așteptarea să se simtă ca acel tip de ceara pe care îl aplici cu mâna, cu soluție și cârpă, la tine acasă.
In concluzie, raportul calitate-pret e foarte bun aici la Express. Îmi place.
F (Francisc B.)
F (Francisc B.)2 ani în urmă
Spuma activă își face treaba fiind foarte consistentă. Cu doar două fise de 2.5 ron. fiecare reușesc să-mi spăl masina. 1. Spumă activă 2 Limpezire fără pete.
Cosmin Pistea
Cosmin Pistea2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit condițiile oferite de această spălătorie. Condiții civilizate pentru întreținerea mașinilor proprietate personala.
Vasile bodea
Vasile bodea2 ani în urmă
Anumite locuri de spalare adica 4 din 6 au mici defectiuni care administratorii se fac ca ploua , furtunurile spuma activa nu poti controla jetul si este cam dificil cateodata

Raspuns : da aveti 5 boxe , da aveti defecte pistol spuma la boxa fara acoperis, boxa stanga de langa automat fise , boxa dreapta automat fise , ma asteptam sa recunoasteti problemuta care nu este veche utilizand statia spalare de multe ori , si sa suneti ca o veti remedea in cel mai scurt timp posibil , dar raspunsul a fost pur si simplu ROMANESC !
Catalin R. P.
Catalin R. P.3 ani în urmă
In general sunt foarte mulțumit de acest loc și doar aici îmi spăl mașina. Lipsește o stea pentru că de puține ori am pățit ca aspiratorul sa fie înfundat și să nu aspire cum trebuie.
PVA
PVA2 ani în urmă
Deci sa incepem. Folosesc destul de des acest tip de spalatorie atat in tara cat si in afara. In mod normal spal masina decent cam in 4 sau 5 min ( spalatorie mol semiluna 2 fise 10 ron ). Merg si eu azi la spalatoria dvs vazand ca e noua sa vad ce si cum. Vad acolo 5 ron 2 jetoane 200 sec. Perfect zic eu...iau 4 jetoane ca sunt prima data aici si pana ma prind cum functioneaza sa iasa treaba cat de cat. Zis si facut. Introduc 10 ron vin 4 banuti si sa incepem treaba. Am zis asa: 100 sec dau apa sa se duca parful, 100 sec dau spuma, 100 sec limpezesc si apoi ce ramane dau ceara. Introduc primul jeton si vad acolo pe afisaj cam neclar 27 la care zic bai cva nu am facut bine si mai bag un jeton dupa care din 27 se face 60 ( deja mi-a dat cu virgula) zic clar nu merge afisajul si incep sa dau cu apa dupa planul meu. Ei cam dupa ce am dat cam 3 sfert din masina cu apa "poc" surpriza...s-a terminat timpul de "200 sec" care defapt a fost 1 min. Si uite asa pana sa imi termin de spalat masina daca tot am mers acolo am cheltuit fix 8 jetoane cate 2 pe un program. Tinand cont ca am facut putina miscare nu prea ma deranjeaza nici banii dati nici timpul stat dar cu siguranta a fost prima si ultima data acolo.
Locații recomandate