/Ilfov/Spalatorie auto

OMV Top Wash

Bulevardul Pipera 1-4, Voluntari 077190, România

OMV Top Wash
Spalatorie auto
4.1
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4VG+5J Voluntari, România
+40 372 868 762
omv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Raluca Cojocaru
Raluca Cojocaru2 ani în urmă
Franjurile care sterg masina mi a smuls stergatorul. La interior se curata superficial.
George Anca
George Anca4 ani în urmă
Spalarea exterioara iese foarte bine, noul tunel avand cele mai noi standarde. Nu am observat nicio diferenta intre cea mai ieftina vs cea mai scumpa optiune. Nu recomand sub nicio forma curatenia interioara. Domnii de acolo nu prea isi dau interesul, folosesc aceeasi carpa peste tot, fac totul pe repede inainte, rezultatul fiind unul execrabil. In rest serviciile OMV raman unele printre cele mai calitative.
Cristian Marari
Cristian Marari4 ani în urmă
Tipic romanesc , fara nici o regula , lasa "El Padron " masina la intrare, isi da seama ca nu are fisa, se duce in shop mai bea o cafea mai sta de vorba , iese dupa 5 minute isi da seama ca a uitat fisa , se intoarce iar in shop isi mai ia si un pachet de tigari..ajunge dupa alte 5 minutr inapoi la masina- Satisfacut : stau toti "sarakii" dupa el...
Monica Stanescu
Monica Stanescu4 ani în urmă
Mai multi soferi obraznici ca in statia asta nu am intalnit. Sunt destui care nu au pic de respect fata de cei care stau civilizat la rand, la pompe, sau fata de cei care stau la rand, la case. Noroc ca angajatii statiei sesizeaza cand apare neamul prost si incearca sa pastreze o atmosfera.civilizata. Pastati-va calmul!☺
Cris B
Cris B2 ani în urmă
Am avut urmatoarea situatie: baiatul de la spalatorie a fost usor neatent, in sensul in care a prespalat si a dat cu solutia anti-insecte doar pe partea dinspre sofer. Plus propoapele au fost, dupa parerea mea, un pic incarcate cu murdarie (au lasat urme dupa uscare).
Am dat un feedback politicos managerului de statie care a fost foarte prompt si s-a reluat spalarea - de data asta cu colegul de la spalatorie ceva mai atent pe partea pe care o ignorase.
Adrian Buzea
Adrian Buzea2 ani în urmă
De ce nu este deschis non stop ? La 7 15 dimineata este totusi o ora acceptabila. Iar baiatul de la pompa facea semn ca e inchisa spalatoria ca si cum ar fi ceva absolut normal
Radu Grigoriu
Radu Grigoriu2 ani în urmă
Una dintre cele mai bune spalatorii automate din Bucuresti. Singura la care nu am senzatia ca mi se ia vopseaua pana la primer.
Aureliu-Constantin Badarau
Aureliu-Constantin Badarau2 ani în urmă
Mi-a plăcut. Lume buna, prețuri maxime și serviciile oferite în funcție de statutul fiecăruia...Pipera-leaganul cocalarilor !!!
Locații recomandate