/Ilfov/Spalatorie auto

Jet-on Viilor - Spălătorie auto Non-Stop

București, România

Jet-on Viilor - Spălătorie auto Non-Stop
Spalatorie auto
4.1
906 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C36Q+58 București, România
+40 755 010 775
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Pantegramu
Pantegramu2 ani în urmă
Merge, jet prea puternic
Spuma pt caroserie e la fel de puternica,
Ai spalare cu apa calda si apa ozmotică + curatare de jante.
Si aspirator
2.5 lei Jetonul
Cip Nicos
Cip Nicos2 ani în urmă
Produse de calitate. Se spală foarte bine mașina, iar după clătite, dacă se folosește apa cu osmoza, ștergerea la final devine opțională, pentru că nu rămân urme.
4 stele totuși din cauza aspiratoarelor, care probabil ar trebui revizuite mai des, pentru că nu mai au aproape deloc putere.
Gabriel Plesa
Gabriel Plesa2 ani în urmă
Un loc bun pentru spălat mașina dacă ai drum pe trafic greu, iti poti lustruit mașina așa cum vrei, fără să depinzi de nimeni!!!
Sicran Sumer
Sicran Sumer2 ani în urmă
Cea mai proasta statie de spalat masina. Atentie! Pericol de Moarte! Asa trebuie scris "pistoalele" de presiune nu au sistem de pornire, adica daca dai drumul programului acestea pornesc direct, te poti ranii, pistoalele normal au pornirea si oprirea jetului pe pistol. Atentie jetul de apa poate produce accidentari grave iremediabile. Jetul de apa puternic te poate taia. Plus ca nu exista spuma, iar dupa ce ajungi acasa constati ca masina este numai cărâi. Ocoliti locul pentru a ramăne in viata.
N Badila
N Badila2 ani în urmă
Aveam așteptări mai mari.
Dacă nu ai minim o lavetă la purtător, nu faci mare lucru.
Adrian Seceleanu
Adrian Seceleanu2 ani în urmă
Spalatorie de secol 19, fara posibilitatea de a plati cu cardul, sau macar de a schimba cash. Personal nepoliticos, daca exista prin zona. Optiuni primare de spalare, de regula este aglomerat. Spatiul de sters masina dat cu aspiratorul, foarte aproape de zona de spalare, exista riscul ca masina sa fie stropita.
Doina Brustur
Doina Brustur2 ani în urmă
Mașina spălată doar la jet ..... complicat, mai mult am curatat-o când am sters-o cu cârpă, la final. La 5 lei fisa ar fi bine să pună macar cate o perie la fiecare boxa și o chiuveta unde să îți speli cârpă după ce ștergi mașina.
Dima Razvan Alin
Dima Razvan Alin2 ani în urmă
Am clatit cu spuma si apoi am spalat de 2 ori si masina e plina de mazga. E singura spalatorie de la care pleci cu masina murdara!
Locații recomandate