/Iasi/Spalatorie auto

Spălătorie Auto / Spălătorie Covoare

Șoseaua Moara de Foc nr 33, Iași 707410, România

Spălătorie Auto / Spălătorie Covoare
Spalatorie auto
3.6
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HC5+QC Iași, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Alex
Alex2 ani în urmă
Un dezastru de "spălătorie auto", 50 de lei interior-exterior (Dec. 2021) și mașina plină de mizerie. Produsele folosite sunt din cea mai slabă gamă, probabil diluate cu apă.etc...De evitat.
Andrei aga
Andrei aga2 ani în urmă
Cum pot intra in contact cu patroni , un nr de contact va rog !
Leonard marcu
Leonard marcu2 ani în urmă
Stai in mașina când se face spălarea exterioara. Merge relativ repede, dar in detrimentul calității! Sau poate din cauza mobilității ridicate a angajaților. Mulți noi, care învață pe mașina ta! Preturi relativ mari. 40 lei un interior-exterior. 50 un SUV. In apropiere sunt și spălătorii self service cu fise!
Alex Alexandrescu
Alex Alexandrescu2 ani în urmă
Preturi cam mari 40 de lei interior exterior si nici macar nu a fost spălată bine masina
Bogdanel C
Bogdanel C2 ani în urmă
Spălătoria în sine f ok insa am avut ghinionul ca cel ce s-a ocupat de mașina mea sa o lase f murdara in anumite locuri și de fiecare dată când i-am atras atenția a găsit câte o scuza in loc sa remedieze problema. Îmi pare rau de bacșișul lăsat, nu și-l merita.
Petru Focsa
Petru Focsa2 ani în urmă
Vrei sa ai covoarele curatate impecabil? Du-te acolo si intreaba de Fane sau sotia sa. Iti garantez ca vei pleca multumit. Recomand cu caldura!
Iulian Prigo
Iulian Prigo2 ani în urmă
Nesimtire maxima! Pe langa faptul ca angajatul nu avea chef de munca si am stat 80 de minute pentru un schimb de anvelope, la final cand m-am dus sa platesc imi cere 40 de lei in plus ca vezi doamne ce SUV mare am ( crossover cu roti pe 17") si imi arata preturile pentru Jeep Rubicon 17" ( la care o roata din aia este dubla pentru ca are balonul foarte mare). Precizez ca toamna trecuta mi-a cerut pret normal de jante aliaj pe 17" ... bine asta dupa ce a vazut ca am consultat preturile insistent. Nu mai zic de faptul ca intreaba oamenii daca vor bon fiscal sau nu ca si cum ar fi ceva optional.
Emanuel Chelariu
Emanuel Chelariu2 ani în urmă
Am asistat la un moment in care un angajat de la vulcanizare a fost agresat fizic si verbal de catre proprietar. Serviciile de vulcanizare sunt in regula, dar comportamentul celui care administreaza afacerea este sub orice limita.
Locații recomandate