/Iasi/Spalatorie auto

Spălătorie auto / Vulcanizare MIHA EXPO srl

Strada Lascăr Catargi, Iași, România

Spălătorie auto / Vulcanizare MIHA EXPO srl
Spalatorie auto
4.2
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HHG+F2 Iași, România
+40 232 267 654
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andrei Filip
Andrei Filip2 ani în urmă
Nici in caz de urgenta nu as mai merge acolo . Personal fara chef de munca, trebuie sa intrebi de 2-3 ori daca te poate ajuta cineva cu problema X, de asemenea nu ti se ofera solutii sau sa fii consultat in legatura cu o anumita problema ci mai degraba se merge pe ideea “ hai ca am un un cauciuc ramas pe aici daca vrei ti l dau ieftin” , domnul in varsta care sper ca nu e manager ci doar se ocupa de cei de tura, foarte deranjat daca adresezi o intrebare despre problema cu care ai ajuns la ei, de bon fiscal nu se pune problema, lipseste cu desavarsire dupa cum mentiona cineva mai jos . Nu recomand .
Ioan Ipate
Ioan Ipate2 ani în urmă
Vulcanizare de evitat, se lucrează cu levierul direct pe janta de aliaj, din păcate pentru mine am văzut prea târziu. Numeroasele zgârieturi o sa-mi amintească mereu de ei.
Ionel Buduroi
Ionel Buduroi2 ani în urmă
Felicitări șefului de tură sau coordonatorului, ce e el acolo, însă ceilalti doi angajați sunt cam supărați că trebuie să muncească și sunt cam sictiriti pe viață.
Mihai-Lucian Mandici
Mihai-Lucian Mandici2 ani în urmă
Cam varză când rămane SELF SERVICE. Am spalat maşina acolo şi au rămas pete. Nu recomand decât în cazuri urgente.
Alexandru Losonczy
Alexandru Losonczy4 ani în urmă
De peste 10 ani schimb si imi repar cauciucurile si jentile la domnul Vasile si baieții lui... De fiecare data revin cu placere aici. Utilaje moderne, doua rampe, tineri pricepuți!
Carmen Anca
Carmen Anca4 ani în urmă
O spălătorie aglomerată, dar execuția este de calitate, patronul se implică, supraveghează tot timpul , dar trebuie sa fii pregătit să petreci aici ceva timp, între 1,5-2 ore ( așteptare +spălare), însă salariații nu dau impresia că așteaptă bacșiș ( ca la alte spălătorii).Prețul este cam mare, 40 lei/autoturism.Se poate plăti și cu cardul.
Florina Filip
Florina Filip2 ani în urmă
Amabili și eficienți. Prețul este rezonabil.
Magda Barlean
Magda Barlean2 ani în urmă
Cea mai îngrozitoare vulcanizare din tot orașul, cu patroni care își pun angajații sà facă servicii nesolicitate de client, acesta fiind pus în fața faptului împlinit când vine nota de plată sub formă verbală (bonul fiscal este eliberat doar după insistențe).
Locații recomandate