/Galati/Spalatorie auto

CAR WASH SARA

Bulevardul George Coșbuc 113, Galați, România

CAR WASH SARA
Spalatorie auto
4.2
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MP+QG Galați, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Aurelian Munteanu
Aurelian Munteanu2 ani în urmă
Fosta "Sara" actual "SMILEY CAR WASH"
Danut Vicleanu
Danut Vicleanu4 ani în urmă
Este o spălătorie care încearcă să ofere niste servicii ok. Reușește de cele mai multe ori, depinde de cine îți curăță mașina și cât de mult se grăbește. Un mare plus este faptul că atât cât timp mașina este la spălat, tu poți să bei o cafea sau un suc într-un spațiu decent.
Narcis Petrache
Narcis Petrache4 ani în urmă
Buleală! E prea mult o stea... Interiorul mai tare l-au spoit decât să-l curețe... preșurile le-au făcut bine, dar restul a fost de plâns. Oglinzile nu le-au șters, parbrizul în interior a rămas mai spoit decât la venire, n-au șters praful pe lângă schimbător, volan și nici buzunarele ușilor. Părțile din plastic negru acum se văd gri din cauza cârpelor lor murdare, probabil. Și a durat și o oră toată distracția. M-au luat în primire repede, n-am așteptat deloc (lucrau la alte două mașini) și am ieșit al patrulea. O dată intrat nu mai poți ieși, că te blochează cel care vine după tine și trebuie să aștepți să-l termine pe el înainte. O cacealma! 🤬
Gabriel Neculai
Gabriel Neculai4 ani în urmă
O spălătorie cu personal foarte amabil. Deși am ajuns în apropiere de sfârșitul programului s-au ocupat de mașină în mod corespunzător, ca de obicei, fără să se grăbească sau să rateze vre-o etapă. Am plecat cu mașina aproape uscată, tot ca de obicei. Recomand tuturor, au un raport calitate preț foarte bun.
Valentin Cojocaru
Valentin Cojocaru4 ani în urmă
Spală bine, cu grijă, fac treabă bună. Singurul minus e că mașinile care intră primele stau blocate (chiar dacă sunt gata) până sunt gata și mașinile sosite ultimele. Încap 4 mașini, câte 2 în paralel.
Silviu SANDU
Silviu SANDU2 ani în urmă
Serviciile prestate sunt de înaltă calitate. Angajati amabili. Recomand cu încredere.
Craita Florin
Craita Florin2 ani în urmă
Loc suficient, personal destul de bun.
Atdacris edi
Atdacris edi2 ani în urmă
Super..
Locații recomandate