/Galati/Spalatorie auto

B'WASH

Galați, România

B'WASH
Spalatorie auto
4.3
203 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F25M+X7 Galați, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Octavian Constantin
Octavian Constantin2 ani în urmă
Dificil . Am dorit să alimentez un card și surpriza am primit unul nou . Cu suma aferenta cardului scăzută . Spuma poate fi mai "consistentă" ..
Vlad Ionut
Vlad Ionut2 ani în urmă
Un sistem foarte prost. Platesti 10 lei si iti da un card care mai apoi ai dreptul la approx4 minute de spalat. Mai bagi 5 lei si speli 3 minute.
Daca esti in trecere prin Galati nu poti spala fara card.
Sa trecem la calitatea detergentilor. Spuma acriva este de o calitate foarte proasta; este diluata; nu ai perie; sistemul de prindere al presurilor este de asemenea prost, iti cad covorasele de pe el si asta nu de la presiunea jetului care oricum este slaba.
Pedro Photography
Pedro Photography4 ani în urmă
Ca sa poți să îți speli bine macar exteriorul mașinei ar trebui sa încarci macar 20 de lei. Cu acești bani găsești o spălătorie unde nu trebuie sa ti-o speli tu. Spuma nu curata bine. Eu unul am plecat și cu mașina nespălata dar și cu spuma pe ea pentru că nu mi-a ajuns timpul. Atașez o poza realizată în acea zi.
Radu Ariton
Radu Ariton5 ani în urmă
Destul de bun acest self service pentru o spalare rapida la un cost scazut daca te crezi destul de rapid in miscari, daca nu te costa mai scump ca la o spalatorie obisnuita cu angajati.
Nu e ok ca se taxeaza si cardul, foarte multi nu stiu ca se poate refolosi si pierd banii.
Florin Iacob
Florin Iacob2 ani în urmă
Nu mai e ce a fost la inceput. Apa normala e murdara, cea osmotica lasa o pelicula alba pe masina, trebuie sa astepti 2 minute inutil pana se curata furtunul de spuma/ceara și apesi pe apă osmotica dupa ce ai folosit apa normala si primul minut da spuma. Nr. lor de telefon pentru situatii neplacute este inutil, nu raspunde nimeni. Practic o speli degeaba. Bani pierduți 27 lei. Găuri la intrare de schimbi și bucsaraia. NU RECOMAND!
NBA autoro
NBA autoro2 ani în urmă
Groaznic oameni buni. Cea mai proastă spălătorie. Apa curge cu nisip. Spuma nu e buna de nimic. Practic te duci să-ți speli mașina și pleci cu ea mai murdară de cât ai venit. Nu recomand. A fost prima și ultima dată când mai calc pe aici.
Relu Varlan
Relu Varlan2 ani în urmă
Sunt 5 boxe. Se pot achiziționa jetoane sau sa-ti faci card pe care să-l alimenteze cu ce sumă vrei. Din păcate, cam puține aspirațoare...
Raluca Ioana Bulgaru
Raluca Ioana Bulgaru2 ani în urmă
Mie personal imi place deorece serviciile de spalat masina lasa de dorit in Galați si sunt la prețuri mult peste normal .aici îți poti spăla masina personal si ieftin.
Locații recomandate