/Dolj/Spalatorie auto

BROOKLYN

Craiova, România

BROOKLYN
Spalatorie auto
3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
8QJJ+HW Craiova, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalin ghita
Catalin ghita2 ani în urmă
Dan M.
Dan M.2 ani în urmă
Vasile Sîrbu
Vasile Sîrbu2 ani în urmă
Baietii foarte obraznici,jignitor, fetele mi-au lăsat bordul murdar, va recomand sa va feriți de aceasta spălătorie deoarece au fost supărați ca m-am Dus la 8:30. Nu va duceți la aceasta spălătorie vis-a-vis de lidl din George Enescu.
Boruz Mirel
Boruz Mirel4 ani în urmă
Astepti 20 min , stau la taina lipsa de organizare, sef pula, apoi uita sa stearga peste tot , un geam, cauciucuri. Sunt cativa care muncesc pe acolo da fara lider. 2 stele ca se straduiesc da e fara stapan.
Andrew A
Andrew A5 ani în urmă
Cea mai proasta spalatorie, daca vi cu masina murdară te fac astia de tot rîsu . Imi zice ala ca nu a vazut masina mizerabilă ca asta niciodata, si continua circa 5 minute in timp ce termina de facut exteriorul sa balmajeasca fara oprire ca masina se mai spala si ea, ca nu e normal asa ceva, si multe alte injurii chiar, dupa care imi zice ca el are obiceiul sa isi schimbe șoselele zilnic. A.k.a m.a facut nespălat. De ce? Pentru ca masina de lucru avea pe jos in interior nisip, pietricele etc. si nu era sters prafu de cateva luni.intr-adevar, masina murdara rau, clar dar vine clientu si tu ii tii morala despre igiena masinii de parca esti tacsu, si il jicnesti!? In ce lume e ok asa? Oameni fara chef de munca si cu gura mare. Putea simplu sa refuze sa o spele sa o spele, nu sa faca ditamai scandalu pe acolo de fata cu toti angajatii si clientii ca vai am adus la spalat o masina murdara. Incredibil. Iar la final, imi zice sa nu ii vorbesc la pertu, sa ii vorbesc cu dumneavoastra, el avand 43 de ani si eu 30. Ceilalti angajati stăteau si ma judecau din priviri de parca cine stie ce nenorocire le-am facut. Am lasat si 5 lei bacșiș si am plecat sa fac interiorul la alta spalatorie unde in 10 minute au facut-o ca noua fara comentarii in plus. Am sa le las si lor un review. !!!!!Evitați spalatoria de peste drum de lidl din Cornitoiu!!!!
Unknown unknown
Unknown unknown5 ani în urmă
Azi 14 ianuarie nu am găsit lasagna
Locații recomandate