/Dambovita/Spalatorie auto

Steam Expert Interior Detailing

Târgoviște, România

Steam Expert Interior Detailing
Spalatorie auto
4.9
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF4V+H5 Târgoviște, România
+40 727 136 960
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Ciocoiu
Adrian Ciocoiu2 ani în urmă
Ramasesem dator d-lui Dan Costache cu o recenzie pentru serviciul de curatare completa interior Ford Mondeo, din pacate m-am luat cu altele dar intr-un final iata-ma.
S-a lucrat cu atentie la masina iar rezultatul a fost mai mult decat ok, respectiv un interior curat lacrima si implicit provocarea de a-l pastra asa :)
Se vede usor ca dl. Costache pune suflet in ceea ce face, motiv pentru care voi reveni cat de curand pentru o noua curatare.
Ca sugestie de imbunatatire, pe parcursul detailingului ar trebui deconectata bateria intrucat masina sta cam toata ziua cu usile deschise deci (in functie de modelul masinii) niste becuri o vor goli/uza inutil.
Iulian buga
Iulian buga2 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile d-lui Dan Costache: detailing interior + ozonizare pentru o Mazda 6 2014 în data de 21.08.21.

- calitatea curățirii este una exceptionala, a fost curatat într-un mod profesionist fiecare cm pătrat din interior. (2 elemente au fost însă curățate superficial: un buzunar al unei uși și spațiul rotii de rezerva).

- raport calitate preț foarte bun, prețul a fost 350 de lei, în București m-ar fi costat dublu.

- comunicarea cu domnul Dan este una eficienta și plăcută, este dedicat acestei meserii și tine mult ca omul sa rămână mulțumit.

- programarea am făcut-o cu 1 săptămâna înainte.

- am adus mașina la 08:30 și am luat-o în aceeași zi la ora 17:00 curata și uscata.

Nota mea: 9.5/ 10.

Per total ma declar foarte mulțumit și îl recomand cu căldură.
Alberto Ciotoi
Alberto Ciotoi2 ani în urmă
Super serviciu !!! Nu ma așteptam, chiar foarte mulțumită! Va mulțumesc din suflet mai ales privind problemele de sănătate ale dumneavoastră sunteți de nota 1000 ! Cu siguranța revin cu drag și recomand cu încredere !
Alexandra Bobeica
Alexandra Bobeica2 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți de cum a ieșit masina!Va mulțumim sunte ti cu adevărat un profesionist!Cu respect ,Fam.Bobeica!!!
Ovidiu Andrei
Ovidiu Andrei2 ani în urmă
Pozele intr-adevar arata, in mare, atentia D-lui Costache, dar sunt zone din masina in care aparatul foto nu poate ajunge. Chiar si acolo este, cred eu, mai curat decat cand a iesit pe poarta fabricii. Nu sunt destule cuvinte de lauda la adresa atentiei si grijii cu care se executa curatarea. O suta de mii de stele, nu 5.
Eduard Stan
Eduard Stan4 ani în urmă
Servicii profesionale si personal foarte amabil, pentru cei care nu stiu ei sunt cei de la XXL, sunt foarte multumit ca am reusit sa ii regasesc si ca intotdeauna sunt foarte multumit de serviciile lor!
Horia Cristian Scurtescu
Horia Cristian Scurtescu2 ani în urmă
Servicii de calitate , promptitudine si profesionalism.Recomand tuturor decarbonizarea la motoarele diesel cit si pe benzina.
Bianca Cristescu
Bianca Cristescu2 ani în urmă
Foarte mulțumită de rezultatul final. Adevărat profesionist. Multumim.
Locații recomandate