/Dambovita/Spalatorie auto

JetOn Targoviste

Bulevardul Eroilor 30, Târgoviște 130115, România

JetOn Targoviste
Spalatorie auto
4.3
211 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WCMQ+MQ Târgoviște, România
+40 735 229 818
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dragoș Chiriță
Dragoș Chiriță2 ani în urmă
Cel mai bun self car wash!!
Robert deniro
Robert deniro2 ani în urmă
Servicii excelente , detergenți superiori 😇
Florina Nicoleta
Florina Nicoleta2 ani în urmă
Aparatele dau mai putine fise, spuma nu mai e ca la inceput si ceva presiune in plus n-ar strica, adica sunt spalatorii unde abia pot tine pistolul in mana 😉 in rest, toate bune !
Cosmin rafira
Cosmin rafira2 ani în urmă
Uneori primești fise mai puține decât bagi bani. Alteori nu merg aspiratoarele, dar înghit fise. Plus....spuma tot mai proasta
Andreea Catalina Stanciu
Andreea Catalina Stanciu2 ani în urmă
Cu maxim 10 lei iti poti spala masina rapid si bine. Spuma curata orice tip de mizerie de pe masina , iar optiunea de apa osmotica nu lasa pete pe masina. Consider ca spalatoria JETON este pentru bugetul oricarui roman care doreste sa isi spele masina singur.
David Ielciu
David Ielciu2 ani în urmă
De obicei gasesti locuri libere și merge repede
Ion-Daniel Popa
Ion-Daniel Popa2 ani în urmă
Cea mai proasta din oras; detergentul e fake, nu curata nimic, doar face spuma; cleștii pentru presuri sunt rupti; noroi si pietricele pe orice rampa, te urci in masina cu pantofii mai murdari decat ai venit; apa murdara se scurge pe sensul de iesire si pe prima banda din bulevard. Ce faci aici cu 20-25 lei rezolvi cu maxim 15 lei la celelalte jeturi din oras (Otelarie, giratoriu Sinaia, Petrom...).
Adelina Maria Vasile
Adelina Maria Vasile2 ani în urmă
O spălătorie eficientă când ești pe graba sau nu. In ceea ce privește suporții de presuri, nu sunt rupți sau stricați, însă lumea este diferită și nu s ar descurca nici cu manual de instrucțiuni in fata. Am observat des ca nu se citesc Instrucțiunile afișate. Sunt foarte mulțumită de aceste servicii, repet, servicii care nu sunt pentru toată lumea din păcate. Spuma suficientă cu presiune buna și cel mai important apa OSMOZATA in niciun caz COSMETICA, așa cum am auzit frecvent. Cu un buget super redus îmi spăl mașina foarte des (atât in Târgoviște cât și in București) ceea ce ar trebui sa facă toată lumea. Cei care spun ca nu se spală și ca detergenții nu sunt eficienti, sunt întotdeauna cei care își spală mașina o data pe an. Felicitări, aveam nevoie de așa ceva in oraș!
Locații recomandate