/Constanta/Spalatorie auto

AMBIENT CAR WASH S.R.L.

Prelungirea Traian, Constanța 900178, România

AMBIENT CAR WASH S.R.L.
Spalatorie auto
4.2
284 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J8Q+W4 Constanța, România
+40 241 588 056
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps AMBIENT CAR WASH S.R.L.
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Alexandru Iulian Burlacu
Alexandru Iulian Burlacu161 zile în urmă
Am venit cu o masina nespalata de 2 luni, am plecat cu ea impecabila (EXT, INT - fara portbagaj), nu stiu ce soluti folosesc dar daca o spalam acasa ar fi durat 3 ore si tot nu reuseam sa o fac atat de curata. A meritat 60 de lei (masina normala - Seat Ibiza). Timpul petrecut a fost super decent, nu era aglomerat pentru ca afara era inorat iar timpul de spalare a fost undeva la 20 de minute aproximativ, recunosc ca nu m-am uitat la ceas aveam alte activitati. Voi reveni cu siguranta.
Adrian Stîngă
Adrian Stîngă222 zile în urmă
Servicii de calitate însă, puuuțin cam scump.
Stefan Tolos
Stefan Tolos1 an în urmă
Este altceva. Recomand. Daniel mi-a respectat toate doleanțele plus că are un simț al pragmatismului suficient de acut.
Puțină atenție la cârpe, ar trebui schimbate mai des de către antreprenor.
Leonardo T
Leonardo T1 an în urmă
Una dintre cele mai cunoscute spalator ii din Constanta. Totul este foarte profi, cu loc de asteptare. Ca minus, timpul de asteptare, din cauza numarului mare de masini in asteptare
Bogdan GRADINARU
Bogdan GRADINARU2 ani în urmă
Daca doresti sa iti speli masina in Constanta, si sa arate impecabil la final , aici este locul perfect. De cat timp spal masina aici NU a fost nevoie nici macar o data sa atrag atentia pesonalului ca ar fi omis ceva. Personalul este foarte atent la detalii, lucru care se datoreaza domnului Narcis care supravegheaza cu mare atentie personalul. RECOMAND celor care sunt foarte pretentiosi.
Alexandru elena
Alexandru elena2 ani în urmă
Recomand, masina miroase super după spălare, costul pe măsură
Cristi Cociș
Cristi Cociș2 ani în urmă
Bună ziua ! Când am fost la ambient am nimerit la un țăran care pe lângă faptul că nici nu mi-a șters praful de pe bord, a pus preșurile ude înapoi în mașină ( se scurgea apa de pe ele ) și a făcut un interior fără portbagaj în 15 minute. După toate astea mi-a mai și spus la plecare că de ce nu îi las nimic, că începe prost de luni. Nu mă mai întorc acolo, total neprofesionalism.
Adrian Constantin
Adrian Constantin2 ani în urmă
Serviciile sunt decente, desi la cât de mult se sta pe o mașină ar fi trebuit sa iasă impecabil... este loc de mai bine. Personalul ar trebui sa fie mai atent cu clienții, sa aibă o atitudine pro client si sa știe sa facă customer care.
Locații recomandate