/Constanta/Spalatorie auto

Oceanic Car Wash & Detailing

Strada Răchitași nr.95 bis, Constanța 900562, România

Oceanic Car Wash & Detailing
Spalatorie auto
4.4
267 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3R+CV Constanța, România
+40 736 618 803
oceanic-car-wash.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Sandor Gyorfi
Sandor Gyorfi2 ani în urmă
Echipa profesionista,cei care nu va permiteti 80 de lei si comentati aiurea va recomand o galetuta si o perie din auchan ce costa doar 20 de lei
.......multumiri echipei !!!!!
Andy Stoica
Andy Stoica2 ani în urmă
O spălătorie detaliată ce folosește produse și metode de curățare specializate. Multă atenție la detalii, fără grabă dar eficienți cu rezultate excepționale. Merită fiecare bănuț dacă apreciezi o treabă de calitate. Recomandat cu drag.
Gabi calciu
Gabi calciu2 ani în urmă
...un spalat interior-exterior 80 ron ! alegerea apartine fiecaruia ........nu-i nimic wow !!! credeti ca sunteti varful calitatii ...............
AleXandru Popescu
AleXandru Popescu2 ani în urmă
Super servicii si atenție la fiecare detaliu care face diferența, începând de la produsele folosite si pana la microfibra cu care se șterge mașina, si ultima picătura de apa care exista pe vehicul, de apreciat.
Profesionalismul angajaților si managerului la cel mai înalt nivel.
Posibil sa găsiți prețul ușor ridicat pt România dar serviciile oferite sunt la înălțime, aici se face diferența.
Cu siguranța voi revenii si data viitoare.
O adresa de reținut daca țineți la mașina dumneavoastră.
Monica Budasca
Monica Budasca2 ani în urmă
Mașina mea a fost spălată frumos dar... foarte scump. Observând diverse prețuri la diverse spălătorii auto din Constanța, până una alta aici am constatat cel mai mare preț.
Tot în Constanța am văzut zilele astea că la spălarea auto, într-o grămadă de locuri, practică două prețuri diferite: unul pt spălarea mașinii plus ștergere, altul clar mai mic, fără ștergere.
AndreiHD
AndreiHD5 ani în urmă
Buna, vad ca unii din rautate comenteaza aiurea si am hotarat sa intervin. Sunt client vechi la aceasta spalatorie, intradevar au mai scumpit, dar ce sa faci totul s-a scumpit in tara asta. Dar ma intreb de ce noi romanii suntem atat de rai si frustrati incat atunci cand vedem pe cineva care se straduie sa faca un lucru bun si calitativ imediat sărim cu gura mare si aruncam cu noroi in loc sa ne vedem de treaba noastra si sa facem ceva mai bun!
Drept urmare eu tot aici revin, pentru ca ii apreciez ca sunt bine organizați, vorbesc frumos, folosesc carpe cutate, solutii de calitate si spala bine, iar cel mai important lucru este ca nu stau mult la coada! Bravo băieți !
Guse Bogdan
Guse Bogdan2 ani în urmă
Felicitari ! Sunt foarte multumit de serviciile dumneavoastra , cu siguranta voi reveni ! Bravo baieti !
Vlad Ardeleanu
Vlad Ardeleanu2 ani în urmă
Scump? Da.
Servicii de calitate? Da. Personal civilizat, nu îți cer bani în plus să o lustruiască, cum am pățit prim mall-uri, se ocupă de mașină, o curăță riguros, fără grabă, peste tot.
Locații recomandate