/Cluj/Spalatorie auto

Professional Car Wash

Str. Răzoare, Florești 407280, România

Professional Car Wash
Spalatorie auto
4.5
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG2F+HP Florești, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Carmen Claudia
Carmen Claudia2 ani în urmă
Jet puternic, îmi place calitatea spumei.
Cristina Vlad
Cristina Vlad2 ani în urmă
Spal des masina aici si are printre cele mai bune pompe cu spuma.
Tibi C.
Tibi C.2 ani în urmă
Încăperile in care se spala masinile sunt foarte stramte si se pierde timp si bani incercand sa nu agati furtunul + te umpli tot de spuma si apa + aparatul accepta numai bancnote de 5 si 10 lei (cuplat cu faptul ca nu te poti invarti in jurul masinii sa o speli se pierd si mai multi bani aiurea). Pacat de programele si solutiile de spalat oarecum bune.
Irinel Onofrei
Irinel Onofrei4 ani în urmă
Passat B7 alcantara curatat interior impecabil ! Masina era curata cand le-am adus-o, a plecat noua, dupa 4 ore de detailing interior. S-au tinut de programarea facuta cu cateva zile inainte, recomand !
Marius Rotaru
Marius Rotaru2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumit de cum a ieșit masina, cred ca sunt folosite produse de calitate. Procesul de plata a fost rapid, direct în boxa, cu bancnote la automat.
Totuși, pentru ca a fost iarna, era foarte multa gheata în boxa și a fost dificil sa ma învârt în jurul mașinii practic alunecând tot timpul pe gheata. Pericolul de cădere e foarte ridicat și nici nu poți sa te miști rapid în jurul masinii.
Roxana Radu
Roxana Radu2 ani în urmă
A fost prima si ultima oara cand aleg aceasta spalatorie. Am optat pentru varianta Silver cu 50lei si cand am preluat masina praful era de 2 degete in zona unde se inchide usa, aveam o pata in portbagaj care a fost lasata exact asa (pe care am reusit eu ulterior sa o scot cu un servetel umed in 3 minute), jantele murdare, presurile mi le-am scos eu si le-am scuturat. Masina e din 2019 si o duceam dupa o perioada in care a stat mai mult in parcare, deci nu presupunea un efort colosal ca sa fie curatata cum trebuie - si chiar daca era, nu justifica bataia asta de joc.
Oana Schiopu
Oana Schiopu2 ani în urmă
Spuma din ultima boxa nu a functionat.
Horea
Horea2 ani în urmă
Se mișcă rapid, spala foarte bine și au prețuri mici.
Recomand
Locații recomandate