/Cluj/Spalatorie auto

JetPOINT - Floresti (Cluj) - Spălătorie Auto Self Service

Strada Avram Iancu 338, Florești 407280, România

JetPOINT - Floresti (Cluj) - Spălătorie Auto Self Service
Spalatorie auto
4.5
727 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PGW3+8J Florești, România
+40 753 876 468
jetpoint.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bogdan Oprea
Bogdan Oprea2 ani în urmă
sistem cu cartela de 5 lei după care arunci cartela dacă nu vrei sa te abonezi la ei. Iarna speli cu apa rece și iti îngheață masina. Jalnic, Făcut sa iti ia banii și atat.
Gagautzu100
Gagautzu1002 ani în urmă
5 lei o spălare circa 2minute. O prostie, iti trebuie pe putin 20 de lei sa.ti speli masina.
Mama Mama
Mama Mama2 ani în urmă
Nu este ok.Te costa cardul 5 lei și mai ai nevoie de 10 lei să ți speli mașia
Denis Ratoiu
Denis Ratoiu2 ani în urmă
Cea mai proastă spălătorie.
Fiind prima experiență în care merg la o spălătorie,pot sa zic că mi-a lăsat gust amar și voi ocolii acest local.
Am făcut un card cu 50 de lei, am dat pe *soluție pentru cauciucuri",mi-a luat banii și nu ki-a dat nimic...asta de 3 ori la rand..
Cea mai proasta experienta!
Berende Sergiu
Berende Sergiu2 ani în urmă
Un loc foarte bun de a spala/curata masina
Multe functii de spalare
Avantajul il prezinta faptul ca se foloseste card(card jetpoint) si nu fise. In acest mod il poti reincarca si reutiliza
Franky95c
Franky95c2 ani în urmă
Cel mai stupid sistem ,prima si singura data cand spal la voi
Un jet costa 5 lei,minim pe card trebuie sa platesti 10. Nu e bai,ii dau o spuma si un jet si aia e. Bag 10 in aparat,imi dau un card pe care il bag in aparatul de la boxa si aleg spuma.. Ii dau spuma si cand se termina timpul ca nu am stat sa ma uit la ceas dar abia ce am dat masina cu spuma...supriza! Fonduri 0.
A trebuit sa mai pun 5 lei ca o pot limpezi.
O japca pe fata sistemul asta care nu se opreste dupa ce ai ales un program mai ales ca nu sunt prezentate instructiuni clare. Nici acum nu-s sigur daca am folosit 2 programe de spuma sau o fi fost o eroare in sistem.
Si este foarte scump,mult peste media spalatoriilor self service.. 5 ron 2 minute?.
Valy Trasca
Valy Trasca2 ani în urmă
De ce să alegi Jetpoint Florești? Dispune de 9 boxe( una cu supraspumare, iar 8 normale), ceea ce ajută să dureze mai puțin statul la coadă, există la fiecare loc de aspirare și câte un panomatic cu diverse lavete, ceea ce ajută să dureze mai puțin statul la coadă, există spatiu suficient pentru a îți sterge masina după ce ai spălat-o, există personal, ce oferă asistență gata în price moment pentru a ajuta clienții și a duce la rezolvare orice nedumerire în cel mai scurt timp, pentru personal cât și conducere este foarte important ca fiecare client să fie mulțumit după ce a folosit serviciile oferite...poate mulți sunt nemulțumiți de varianta cu cardul JetPoint, dar avantajul acestora este foarte mare, îl poți folosi la nivel național,cât și local în cadrul Jetpoint, îl cumperi odată, îl păstrezi și doar îl reîncarci, la fiecare 150 de puncte bonus acumulate se adaugă automat 10 lei pe cardul respectiv...pentru a te convinge te așteptăm cu cel mai mare drag! :)
10 X
10 X2 ani în urmă
Exagerat de scump (5 lei 2 minute)+ ineficient...sa nu dai detergent la program de spalare...sa nu mai zic ca apa a fost rece...la 3 grade...daca as fi venit la -10 ce faceam?...jalnic, preturi mari, servicii 0
Locații recomandate