/Cluj/Spalatorie auto

Cristal Car Wash

Strada Plopilor 54 C, Cluj-Napoca 400379, România

Cristal Car Wash
Spalatorie auto
3.5
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH75+5V Cluj-Napoca, România
+40 751 149 166
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin Peter
Valentin Peter2 ani în urmă
De fiecare data am fost foarte mulțumit de serviciile de aici. Ai și posibilitatea sa servești o cafea, un ceai, un suc, sau chiar sa lași mașină și sa o iei mai târziu. Au toate serviciile disponibile.
Ady pitikutzu
Ady pitikutzu2 ani în urmă
După ce am scos mașina de la ei scrumiera îmi era tot așa cum am lăsat-o (cu chiștoace și murdară) nici nu s-au atins de consolă .și exagerat de scump.nu recomand.
Ioana Ioana
Ioana Ioana4 ani în urmă
NU RECOMAND‼‼‼‼‼
Interiorul dezastru geamurile șterse cu o cârpă umedă și imbaxita de mizerie avand in vedere ca au rămas ca si cum ar fi fost șterse cu ceva cu ulei,iar bordul plin de praf ca si cum nu a fost șters.
Cand am urcat in masina si am vazut parbrizul cu urme l-am rugat sa-mi șteargă geamurile cum trebuie ,iar raspunsul a fost "da ce vrei sa-ti șterg cu șervețele,n-am" dupa am vrut sa plec si ma incomoda parbrizul murdar si am mers sa vorbesc cu doamna care mi-a încasat si au venit băieții sa șteargă parbrizul cu aceeași carpa jegoasa sa întindă uleiul mai bine.
Cand am sunat sa vorbesc cu proprietarul spălătoriei sa-i dau o sugestie sa le dea produse necesare sa efectueze curatarea cum trebuie ,raspunsul lui a fost ca el nu face modificari si daca nu-mi convine sa merg in alta parte ca el nu-i poate multumii pe toti cu pitici pe creier ca si mine
Atașez niste poze
‼‼‼‼‼‼‼‼‼
Având in vedere ca raspunsul pe care l-am primit a fost unul groaznic,as dori sa adaug cateva comentarii 😁
In urma răspunsurilor pe care le-am citit mai jos dati dovada de neprofesionalism, iar inteligența dumneavoastra dă pe afară .

Am mers la spalatorie in mod special pt parbriz/geamuri si bord (ce a fost mai important pt mine nu a fost curatat)!
- stiu cum arata un geam aburit și cand ștergi cu o laveta in urma lavetei trebuie sa nu ramana urme care pe timp de noapte sa sclipeasca si la cateva zile dupa ce s-au uscat (si daca ne uitam mai jos mai sunt oameni nemultumiti de cum au fost curatate geamurile)
- poza pe zi am făcut-o urmatoarea zi cand am mers la masina si am vazut ca praful nu a fost șters ceea ce m-a determinat sa las recenzia (las poze sa se vada data si ora cand au fost făcute )
-tocmai ca lucreaza oameni nu roboți eu zic ca ar fi trebuit sa observe bordul pe care nu l- au sters ❗
- nu v-am cerut oferta de angajare doar sa se faca serviciul pentru care am plătit , dar e foarte greu pt dumneavoastra sa înțelegeți,sa recunoașteți ca ati gresit si preferați sa jigniți clientii
URAT❗❗❗‼‼‼❗❗❗
Samuele Sas (Sammy)
Samuele Sas (Sammy)4 ani în urmă
Îmi pare rău că nu am citit recenziile înainte de a spala. Non profesional. Nu recomand. Preturi exagerate în comparație cu OMV. Mai bine la OMV. Un spălat exterior este la 35 lei. Sunt praf.
Sergiu Dogaru
Sergiu Dogaru4 ani în urmă
Din pacate am ajuns la ora 19, si am fost trimis repede sa platesc ca se inchide, conform google se inchide la ora 21. Trecem peste asta, pretul din cate imi aduc aminte a fost 55lei, enorm de mult pentru ce s-a facut.Singurul lucru de care pot spune ca sunt multumit este aspirarea interiorului, pentru ca despre geamuri nu a putut fi vorba, pe geamul din spate au fost lasate urmele de degete in toata gloria, nici macar putin intinse sa se vada initiativa de a atinge geamul cu o carpa. Exteriorul decent as spune. Macar sa bea baietii o bere din atentia lasata, si sa se gandeasca ca, daca omul il trateaza bine, asa ar astepta sa fie si el tratat.
Radu Muntean
Radu Muntean4 ani în urmă
Dacă as putea sa le dau 0 stele as face-o dar din păcate nu pot.

Cea mai urata experienta care am avut-o în viata mea la o spălătorie. Băiatu care spala a tot comentat și s-a vaitat ca e murdara mașina, și mi-a aplicat o supra taxa ca era prea murdara în interior. Asta fiindca era cu puțin praf pe bord, și aveam carpetele prăfuite. Adică, pe bune? Ce altceva ai de curățat în interior? De aia am adus-o, ca dacă era curata o lasam acasă. Nu am fost nici la raliu cu ea. Sa taxezi deja un om pentru curatare, iar peste sa mai adaugi o taxa ca trebuie sa muncești defapt e un alt nivel de nesimțire. 50 de lei frate pentru un int-ext.

Mi-am sfatuit toți prietenii în legătură cu aceasta mizerie de spălătorie și sper sa va moara businessul cât de curând.

Acum înțeleg de ce era gol când mi-am dus mașina.

La revedere!
TheZamm
TheZamm4 ani în urmă
De când s-a deschis tot la ei îmi spălam mașina, le dădeam și ciubuc 10 lei... Dar, de un an am renunțat la serviciile lor care devin tot mai slabe. Bag mașina la ei primul lucru pe care îl zice pfuai ce cocina îi, îi murdară rău... Bine, merg să plătesc îmi cere supra taxă că e murdară, la care doamna zice că "așa au regulile".
Nu știam că trebuie să mergi cu mașina curată la spălătorie.
Cristian Meghea
Cristian Meghea5 ani în urmă
Au fost OK si ca pret si ca si calitate. Am spălat masina acolo din 2016. Acum sunt de evitat. Proprietarul a decis de cateva luni ca masinile care sunt "prea murdare" interior vor fi taxate dublu!!! Doar nu o sa merg cu masina curată!?!? In discutia cu o cunoscută, proprietarul ii spunea că au suficienți clienti... Si pe mine si pe ea ne-au pierdut de clienți.
Locații recomandate