/Cluj/Spalatorie auto

Spălătorie Auto G94

Strada Rapsodiei 2, Cluj-Napoca 400000, România

Spălătorie Auto G94
Spalatorie auto
3.5
274 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH2M+R6 Cluj-Napoca, România
+40 751 709 740
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Uilacan
Ionut Uilacan2 ani în urmă
Cea mai proasta spalatorie din cluj. Sa cer interior-exterior, iar angajtul sa ma intrebe daca vreau sa aspire si in portbagaj... nu exista asa ceva. In exterior, masina a vazut un jet de apa. Cand am ajuns la lumina, se vedeau locurile in care apa a ajuns si cele in care nu a ajuns. Interiorul nu a fost aspirat, doar putin sters. Si cumva au reusit sa desprinda suportul de la oglinda retrovizoare. Colac peste pupaza, angajatul a incercat sa imi ceara 10 ron/janta, pt curatare, fara bon sau ceva. Pacat ca e singurul din zona, cu niste angajati cum trebuie ar putea face treaba. Nu o sa mai merg niciodata acolo
Pioara Robert
Pioara Robert2 ani în urmă
Cea mai proastă experiență pe care am avut-o vreodată la o spălătorie auto. Caregoric nu recomand, serviciile oferite sunt foarte scumpe și de slabă calitate.
Alin
Alin2 ani în urmă
Nesimțire rara. Angajații au pretenția ca pe lângă prețul plătit sa le mai plătești și lor o dată. Lipsa de respect, vorbesc urat cu clienții. Feriti-va!!!
Muresan Paul Nicolae
Muresan Paul Nicolae4 ani în urmă
Spalat ok. Curatenie ok. 40 lei interior exterior. Timpul de asteptare relativ scurt (cca 20 min pana mi a venit randul + 30 min spalarea/curatarea)
Tania Constantin
Tania Constantin2 ani în urmă
spalatorie foarte buna, am venit cu masina de curand, personal bine ales, un loc in care o sa vin sa mi spal masina cu placere de acum.
Mihai Vidican
Mihai Vidican2 ani în urmă
Una dintre cele mai vechi din cluj! Sunt atenti la detalii. Am facut mai multe interioare si curatat tapiserie interioara. F Multumit sunt! Recomand
Dan Craciun
Dan Craciun2 ani în urmă
Nu recomand! Preturi: 25 lei exterior + 25 lei interior. Spalarea exterioara e decenta, insa la interior pentru 25 de lei m-am ‘bucurat’ doar de spalatul presurilor si 2-3 min de aspirat in bataie de joc, pur si simplu.. nu mi-au fost spalate geamurile desi am cerut, iar pe bord se vad urmele carpei si praf destul de mult.. scaunele neaspirate, ce sa mai zic intre ele.. (atentie, masina am dus-o relativ curata). Scuzati-mi expresia, dar parca domnului la care am nimerit chiar nu-i place munca aleasa. Nu recomand nimanui!
Denisa Demian
Denisa Demian2 ani în urmă
Am sunat sa intreb daca pot duce masina care era cu foarte mult noroi inauntru, sa stiu daca au echipamentul necesar. Doamna care a raspuns nici nu a vrut sa ma lase sa pun o intrebare ca m-a intrerupt si mi-a spus ca nu se fac rezervari, nu e aglomerat, "asta e tot ce pot sa va spun, la revedere!". Cu siguranta nu o sa merg la ce customer service au.
Locații recomandate