/Cluj/Spalatorie auto

Edy

Strada Decebal 27, Cluj-Napoca 400000, România

Edy
Spalatorie auto
4.3
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHHQ+8J Cluj-Napoca, România
+40 749 029 029
spalatoria-edy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Horea Marc
Horea Marc2 ani în urmă
Am fost de mai multe ori la schimb de anvelope. De fiecare data au fost punctuali, nu am avut de asteptat aproape deloc.
Pe langa asta, preturile sunt decente.
George Dusa
George Dusa2 ani în urmă
Super ok. Recomand
Nicolae Sandra
Nicolae Sandra2 ani în urmă
Din 1 iunie și până azi, nu am primit factura promisă că îmi va fi trimisa prin email, , deși am revenit telefonic pentru a o solicită. Se pare că Dna contabila e suprasolicitata!
Catalin Lupas
Catalin Lupas2 ani în urmă
Am sunat pentru o programare la 14:15 min, am ajuns cu 10min mai repede cu gândul de a aștepta pana la ora stabilita, ajuns acolo mi s-a spus că o să încerce să îmi rezolve problema printre celelalte...și ca am fost anunțat la telefon ca pot exista întârzieri. Nici vorba de asa ceva în discuția avuta la telefon, dar am așteptat pana la 14:15, între timp un angajat care cel mai probabil ar fi putut porni aparatul de încărcat freonul s-a dus sa cumpere țigări...minunată experiență, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului... doamna de la contabilitate ar putea reduce puțin tonul adoptat în discuția cu clienții
Daniel Dubau
Daniel Dubau2 ani în urmă
Atitudine aroganta a managementului, lipsa de profesionalism! Nu recomand!
Ratiu Salvadore
Ratiu Salvadore6 ani în urmă
SCUMP si PROST ! sunt cele doua cuvinte ce sintetizeaza experienta personala cu aceasta societate. Am schimbat pentru prima si ultima data anvelopele la ei.4 roti de 15", demontare/montare + dejantare+echilibrare.Dotari slabe...s-au folosit doar cricuri hidraulice, doua simultan chiar in anumite momente, n-am vazut sa existe elevator iar rotile au fost strinse doar cu pistolul.Nu s-a folosit cheie dinamometrica!! Cost 120 Ron + 5 Ron dati ca stimulent ( se pare degeaba), la inceputul lucrarii, executantului sa faca treaba bine, in contextul in care nu s-a schimbat nici o valva si nu s-a facut nimic in plus. Mai putin de 80 Ron costa acelasi serviciu la alte firme din Cluj.(18 Ron/roata 15") Nu am vazut sa fie afisata lista de PRETURI pentru aceste servicii in incinta unitatii.FERITI-VA !!!!
Vasile Borodi
Vasile Borodi2 ani în urmă
Inca o firma care nu a inteles ca daca faci progrmare, ar trebui sa si respecti ora respectiva. Doar de aia ai facut programare ca nu ai toata ziua de asteptat pentru o treaba de 30 de minute. Am sunat pentru programare de la 08:00 pentru echilibrare roti. La 09:05 inca asteptam. Am plecat.
Pentru ce mai faceti programari?
Nu recomand si sigur nu ii voi mai cauta vreodata.
Dan Fillip
Dan Fillip2 ani în urmă
Pentru un interior si exterior la masina pentru 40 de lei nu s-a meritat, la exterior s-a spalat doar praful dar au ramas urme de insecte; la interior a trebuit sa spal eu parbrizul si geamurile dupa ce am plecat, au fost sterse dar mai bine zis murdarite. Nu o sa revin, nu recomand.
Locații recomandate