/Caras severin/Spalatorie auto

S.C. Andree&Dayee&D SRL

DN57 489, Moldova Nouă 325500, România

S.C. Andree&Dayee&D SRL
Spalatorie auto
5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
PJCH+M7 Moldova Nouă, România
+40 763 688 460
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 6–22
Scrie o recenzie
Dalibor Giurasevici
Dalibor Giurasevici2 ani în urmă
Danciu dan
Danciu dan2 ani în urmă
Pentru funcționare optima motorul are nevoie de carburant de calitate.
Carburanții noștri premium oferă mașinii tale următoarele beneficii :

🤔Bazat pe o combinație optimă de aditivi și compuși activi, carburanții oferiți de noi curăță injectoarele, supapele și cilindrii și le menține curate.
Datorită detergenților speciali din compoziția sa, elimină depunerile din injectoare chiar de la prima alimentare. Astfel, te poți bucura mai mult de un drum liniștit și de mai puține drumuri la service.
🤔Carburanții nostri reprezintă un element esențial, necesar mașinii pentru a atinge performanțele maxime. Indiferent de configurația mașinii tale, ai posibilitatea de a alege varianta de carburant potrivită mașinii tale.
🤔Un carburant de calitate inferioară poate afecta unele componente importante din motor și, în timp, poate afecta funcționarea acestuia. Efectele folosirii unui carburant nepotrivit se reflectă atât în comportamentul de drum al mașinii, dar și în buzunarul tău, fiind obligat să cheltui mai mult pe piese de schimb și reparații.
🤔O funcționare improprie a motorului are ca efect negativ un consum sporit de carburant. Carburanții nostri, special concepuți pentru a curăța și a proteja motorul, îl ajută să se mențină în parametrii optimi. Numai în aceste condiții putem vorbi de un consum optim de carburant.

😁In concluzie : te așteptăm la noi la pompa sa alimentezi cu carburant premium și astfel să ii oferi mașinii tale ceea ce merita. Un carburant premium pentru o viață lungă a motorului.
Locații recomandate