/Buzau/Spalatorie auto

B'Wash Spalatorie Auto Self Service

Șoseaua Brăilei, Buzău, România

Spalatorie auto
2.7
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4VQ2+9C Buzău, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George Cosmin
George Cosmin2 ani în urmă
Am revenit dupa 2 ani, o spalatorie de toata jena. Jetul la clatire este foarte slab, asemenea osmozei (in alte parti si osmoza este mai puternica). Dupa 2 fise pe clatire, aproape am reusit sa scot spuma. Desigur, dupa 4 fise, am plecat cu masina murdara, nu a avut putere sa scoata praful acela lipit.☹ dezamagitor
Mihai boriceanu
Mihai boriceanu2 ani în urmă
Cum a zis și colegul, jetul pentru clătire forte slab 😒
Ana
Ana2 ani în urmă
Dragu Viorel
Dragu Viorel2 ani în urmă
10 lei = 4 fise
20 lei = 7 fise ( super oferta )
Din 6 statii de spalare abia merg 2 din ele, iar cele care nu merg, nu au notificare ca nu sunt functionale, deci au halit fisa fara probleme ( minus inca o fisa). Deci am platit 8 , am ramas cu 6. Am gasit cu greu un numar de telefon sa sun la cineva (nr gasit pe o pagina de facebook), a raspuns un baiat, ca trimite pe cineva sa rezolve (teapa). Am identificat cele 2 statii functionale si am inceput sa spal masina, dar spuma e un jet cu presiune cu putina tenta de spuma, apa cu presiune era la fel de puternica precum cea cu spuma, iar la apa osmozata am mers pe “incredere” :)).
Daca tot am intrat in hora am zis sa bag si la aspirator o fisa, partea buna este ca mergea, partea proasta este ca mai tare tragea ala mic de acasa.
Desi sunt 100 de spalatorii in Buzau , nu stiu cum de am ajuns la asta.
Deci concluzia este, ca nu recomand B’Wash asta. 👎
Lucian Petrache
Lucian Petrache2 ani în urmă
Daniel
Daniel2 ani în urmă
Marian Alexandru Dinu
Marian Alexandru Dinu2 ani în urmă
Diana p
Diana p3 ani în urmă
Dacă urmărești ceasul de la aparat, sare în mai multe rânduri, deci fură la timp. Am vrut sa dau cu lichid anvelope și nu are lichid deloc, am schimbat pe parfum și nici ăla nu curge. Angajatul de acolo, un țigan foarte arogant și și dat fiind ca am apăsat din greșeală butonul de spot, mi a spus că nu mai pornește și am pierdut fisa.
Locații recomandate