/Bucuresti/Spalatorie auto

Profimotors Smart Wash

Strada Bolidului 10, București 061472, România

Profimotors Smart Wash
Spalatorie auto
4.6
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GG+VW București, România
+40 722 000 000
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bogdan Badita
Bogdan Badita4 ani în urmă
Cea msi noua spalatorie auto din Bucuresti. Cu 20 lei in 6 minute o speli foarte usor. Solutiile merg cu apa calda si curata foarte bine.
Recomand.
Ramona Badila
Ramona Badila4 ani în urmă
Simplu, rapid, eficient, chiar si pe tocuri. Recomandat inclusiv doamnelor.
Adi Nae
Adi Nae4 ani în urmă
Initiativa foarte buna. Rapid, modern si eficient.

M-am bucurat cand a aparut fiindca m-am saturat sa stau la o spalare de masina jumatate de ora, dupa ce am pierdut si mai mult la coada, iar cand in sfarsit am reusit sa intru ... am dat peste milogi care isi faceau treaba doar daca ii stimulai cu ceva leuti (leuti pe care acum ii poti folosi tu).

Nu contest, poate o data la cateva luni merita sa o duci si la o spalatorie cu personal sa o curete cum trebuie peste tot, insa ca sa o mentii curata, e ideal sa ai la indemana acest tip de spalatorie si sa o folosesti saptamanal.

Ca sa nu zic numai de bine si sa creada toti ca "sunt de-al lor", vreau sa spun ca daca timpul pt o fisa ar fi mai mare, ar fi si mai bine. Si inca o chestie, aparatul nu da rest... eu reusesc sa spal masina, fiind mica, cu 3 fise, insa a patra, care imi ramane, aproape invariabil o ratacesc pe undeva. Nu ma plang de 2,5 ron, insa cred ca pierderea e a spalatoriei, ca dupa o perioada vor trebui sa refaca stocul de fise daca mai sunt oameni ca mine.

Si sa inchei de bine. Am citit toate recenziile si ma bucur sa vad ca cei ce detin spalatoria mai si raspund. Asta mi se pare constructiv.

Toate bune.
Sardarescu Ciprian
Sardarescu Ciprian2 ani în urmă
Spăltorie non-stop, foarte bine organizată, șamponul și ceara se dau cu apă caldă.Fisa este 2.5 lei si oferă 2.5 minute de utilizare. Este dotată cu suporturi pentru agățat preșuri. Un minus aș sune că este acela că dispune de un singur aspirator.
Iustin Alexandru
Iustin Alexandru2 ani în urmă
Jetul este slab fata de alte spălătorii cu fise. Trebuie sa insisti de aproape altfel pleci cu masina murdara. Ceara este ok-ish. 3 stele momentan.

Între timp răspund proprietarului:
Daca vreti sa luați comentariul constructiv tot respectul meu. “Presiune admisă de lege”... sigur. Haideți sa fim profesioniști. V-am spus ce puteți îmbunătăți. Nu o sa dau cu peria aia plină de nisip pe masina. Daca (chiar) nu stiti despre ce vorbesc, va Invit sa aruncați un ochi și la concurenta.
Nanowatt
Nanowatt2 ani în urmă
Cred ca este cea mai buna spalatorie de acest tip din bucuresti, totul e bine facut. Spuma e de calitate, peria este bine gandita si nu nu zgarie sau lasa urme, nu se face baltoaca in jurul tau si cel mai important chiar nu trebuie sa stergi masina, nu raman absolut deloc urme.
Andy Daniel Tudose
Andy Daniel Tudose2 ani în urmă
La ora 5 dimineata am gasit o singura rampa libera. Credeti ca merita 5 stele? Vin aici pentru apa osmozata care, dupa clatire nu e nevoie de stergere si nu raman pete pe masina daca aceasta sta la uscat chiar si in soare. A si in afara de asta toate produsele de la pistol sunt calde. Au si aspirator si clesti pentru covorasele din interior. De cand am incercat prima oara sa-mi spal masina aici, merg la alte spalatorii doar daca ma aflu in alte localitati. Felicitari! Poate faceti mai multe!
Iovan Alin
Iovan Alin2 ani în urmă
Dupa 8 fise adica 20lei masina(gri) este murdara,folosesc spuma de proasta calitate!
Masina be fiind spalata de cca 2 saptamani!
Am lucrat ca si splator auto nu se pune vorba de a nu siti sa o spal!
Nu recomand
Locații recomandate