/Bucuresti/Spalatorie auto

Spalatorie auto Best Auto Stk

Șoseaua Viilor 57, București 052034, România

Spalatorie auto Best Auto Stk
Spalatorie auto
4.1
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C36Q+QC București, România
+40 21 313 8568
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Dinu Augustin
Dinu Augustin2 ani în urmă
O spalatorie auto de nota 10.
CATALIN FLORIAN PARASCHIV
CATALIN FLORIAN PARASCHIV2 ani în urmă
Este ok
Marian Betej
Marian Betej2 ani în urmă
O spălătorie scumpă, cu servicii care lasă de dorit! Când faci și interiorul trebuie curățat inclusiv luneta din spate, aparatul pe mocheta la fel!
Adrian SERBANESCU
Adrian SERBANESCU2 ani în urmă
Am incercat multe spalatorii in Bucuresti. Asta este una din cele 3 spalatorii din Bucuresti la care ma intorc cu placere. Si asta… de multi ani deja …….
Mihail nistor
Mihail nistor5 ani în urmă
Este ok.Se poate face și abonamente .Mai nou se scanează un cod la actipild lipit pe mașină .scanare cu telefonul mobil .Puține spălătorii au sistemul asta.
Adrian Alexandru dumitrescu
Adrian Alexandru dumitrescu5 ani în urmă
Spalatoria la fel ce am scris la Auto Bis! Angajatii (unii) spagari si se tin de hotii cu clientii!SEFA F.BUNA! ZILIERII TREBUIE SELECTATI!
Bujor Cristian
Bujor Cristian2 ani în urmă
De cate ori am venit, a fost super. S-a respectat randul, chiar daca asteptam pe strada atunci cand era aglomerat. Au spalat masina de cate ori a fost nevoie, nu a fost deloc superficialitate. Personalul mereu amabil, nu stau o secunda intr-un loc. Revin cu drag! Felicitari!
Marian TATARUS
Marian TATARUS2 ani în urmă
Individul de la ITP lipsa de politețe, se adresează cu nene. Manifestă aroganta și lipsa de respect. Masca e lucru străin pentru el, lipsa mijloacelor de protecție la urcarea în mașini. Nu se dezinfecteaza și nu poartă mănuși. Ce te faci când respectivul are de verificat 10 mașini și tu ești a 10-a și în toate s-a urcat cu ,,urmele" altora? Mai ales când și ceilalți angajați spun ca ,,sau mai plâns și alții" de domnul în cauză. Păcat de ceilalți lucrători care chiar cred în ceea ce fac și fac bine ce fac.
Locații recomandate