/Braila/Spalatorie auto

Directia pasapoarte, permise inmatriculari (SPCRPCIV)

Calea Galați 20, Brăila, România

Directia pasapoarte, permise inmatriculari (SPCRPCIV)
Spalatorie auto
3.8
237 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XFF+QF Brăila, România
+40 239 612 275
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–18
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gigel George
Gigel George2 ani în urmă
Imcompetenta maxima pe salarii mari din taxele si impozitele romanilor . Cat va mai rabda pamantul asta ?
Ana Maria Negura
Ana Maria Negura2 ani în urmă
Se misca treaba foarte repede . Luni am facut poza copilului iar miercuri am ridicat pasaportul .
Programarea s a facut online .
Se poate si la noi pe repede -nainte!
Daniel Dani
Daniel Dani3 ani în urmă
Am fost azi pt transcrierea unui vehicul,te pune sa vii la 12 dar nu sunt gata actele,am asteptat 40 de min intr-o sala plina,nici vb de distantare ,foarte aroganti,te trateaza de parca ai fi angajatul lor,astia sunt bugetarii,dupa interactiunea cu ei realizezi ca nimic nu o se schimbe in tara asta
Vivi Vasile
Vivi Vasile4 ani în urmă
Dacă informatia pe care o cauti nu este scrisa si pusa undeva pe perete, NIMENI nu îți poate da acea informație. Daca la alte institutii este persoana de la paza care îți dă toate informațiile de care ai nevoie, aici nu găsești pe absolut nimeni. Sunt toți prin birouri și mai mult ca sigur sunt prea puțini pentru un volum mare de munca. Pentru programare online, am intrat pe site-ul mentionat in afișul de la intrare și am găsit prima zi liberă peste 23 de zile. Incercând să sun la nr de telefon menționat pe site, ne-a răspuns robotul cu " post telefonic deranjat". Probabil că singura soluție este să stai la coadă câteva ore bune, fără însă să fii încredințat că după ce ți-ai pierdut toată ziua ai rezolvat și problema pentru care ai venit aici.
Dacă cumva ai de rezolvat probleme la sectorul PAȘAPOARTE trebuie să te înarmezi cu muuultă răbdare și înțelegere, pentru că tânărul care deservește acest sector îți poate arunca documentele în față . GROAZNICĂ EXPERIENȚĂ !!! Pe ei nu-i instruește oare nimeni sau e fiul/nepotul cuiva important ?!??
Zamfira Ionescu
Zamfira Ionescu4 ani în urmă
Eu am fost azi ptr a schimba pasaportul fetitei mele si in ciuda tuturor nemultumirilor auzite si citite pot spune ca eu am intalnit persoane foarte amabile intradevar am asteptat 3 ore dar este ceva normal si firesc ....Foarte draguti si amabili ....
DANIEL PINTILII
DANIEL PINTILII5 ani în urmă
Am stat mai mult la rând la eliberare decât la depunere. Este un rand unic la eliberări și la bonuri de ordine. La categoria din urmă se sta foarte mult. Nu înțeleg de ce li se verifică actele, pt că oricum se face asta la ghișeu. Recomandat programarea on-line pt. depunere. Se poate opta pentru primirea pașaportului prin curier.
Crovip
Crovip5 ani în urmă
Contrar altor servicii publice, serviciul înmatriculare este destul de bine pus la punct. Ceea ce lasa totusi de dorit, sunt persoanele ce stau la cozi, in încercarea de a dribla programarile, dar personalul de la inmatriculari, strigă persoanele programate , pt a nu prelua nedrept pe cei ce nu au programare.

Personal 10/10
Panou Informatii 8/10
Servicii 9/10
Parcare 7/10
Timp așteptare 6/10
Bastian MacGywer
Bastian MacGywer2 ani în urmă
Experienta dezamagitoare !
Am facut programare online, m-am prezentat cu 10 min inainte si mi s-a spus sa astept inauntru pe banca.
Dupa 14 min iese o doamna si ma ia la rost, pe un ton superior ca am intarziat dar dupa ce i-am explicat cum sta situatia a tacut si a plecat.
Am fost chemat, totul a fost rapid dar doamna nu stia ca pasaportele sunt gata mai repede de 14 zile, chiar ne-am contrazis.
Noroc ca am verificat online dupa nr cererii in cateva zile si am sunat la ei sa-mi confirme, ceea ce va rog si pe voi, stiu ca unii au nevoie de pasaport si dupa 5 zile.
NU platiti taxa la Posta, in loc de 258 lei va taxeaza 268 lei ceea ce pe site NU e mentionat ! Mi se pare o HOTIE !
Dar fiind o companie a aceluiasi stat "stiti voi de care" pare plauzibila o legatura.
NU e corect, normal si moral ce faceti si din cauza acestor experiente neplacute cetateanul, platitor de taxe si impozite nu mai are incredere in institutiile statului care ar trebui sa lucreaza pt el !
Locații recomandate