/Bacau/Spalatorie auto

SC SCORPION INTERNATIONAL SRL

I. L, Strada Ion Luca Caragiale Nr. 23, Bacău 600063, România

SC SCORPION INTERNATIONAL SRL
Spalatorie auto
4.3
502 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW8C+WV Bacău, România
+40 724 009 999
scorpioninternational.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Razvan Simon
Razvan Simon2 ani în urmă
Am fost sa schimb anvelopele și să echilibrez jantele... băiatul care se ocupa cu asta a pus roata pe aparat la echilibrat i-a dat acolo niște valori foarte mari și îmi spunea că jantele sunt pătrate...a pus foarte mult plumb și lipit și pe buza jantei...am mers așa câteva zile până am făcut o pana și am mers la alta vulcanizare unde am refăcut si echilibrarea și cel de acolo îmi spunea că nu a mai văzut așa ceva până acum...acuma mașina merge perfect,jantele aveau foarte mult plumb.Nu dau vina pe băiatul de la aceasta vulcanizare care s-a ocupat de mașina mea ci pe aparatura de care dispune aceasta vulcanizare.
Adina Bulacu
Adina Bulacu2 ani în urmă
Niciodata nu mi s a intâmplat sa gasesc atâta neprofesionalitate si rea vointa,impertinenta si calificare ce lasă de dorit!Sugerez sa verificati si sa va luati masuri de siguranta pentru orice serviciu ce l căutati la
aceasta firma,pentru ca daca ceva nu functioneaza, veti plati in plus alti specialisti.Consiliu-cautati profesionisti!
Florin M
Florin M2 ani în urmă
Am ajuns cu 30 minute înainte de ora închiderii și nu am mai fost servit, pe motiv că era aglomerat. Mai erau 3 mașini în lucru
Orixiro -
Orixiro -2 ani în urmă
Tehnician amabil, preturi decente. Am inlocuit 4 anvelope R15, cost 85 lei.
Eduard rotaru
Eduard rotaru2 ani în urmă
Politicoși, preturi ok , program până la ora 20:00.
Radu-Bogdan Cîrjan
Radu-Bogdan Cîrjan2 ani în urmă
Pe data de 21 august am fost să mi se echilibreze roțile pentru ca trebuia sa plec in concediu si voiam sa fie totul in regula. Am platit 80 lei pt echilibrare, nu am primit bon, iar masina mea a tremurat in ultimul hal (dupa viteza de 80km/h)tot concediu. Acum sunt nevoit sa merg la altă vulcanizare pentru echilibrare. Neprofesionalism, o experiență neplăcută.
Florian poanca
Florian poanca2 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma, mi-au stricat anvelopele cu presa de detalonare s-au ovalizat, acum va trebui sa-mi cumpar alte cauciucuri. Pe 9 martie 22 am mers la ei sa-faca presiune la roti si baiatul de acoli a zis ca am doua dintre anvelope cu pana, i-am spus sa le rezolve am platit 55 lei si cand am plecat de acolo mergeam cu 40-50 km/ora si nu puteam stapani volanul, vreau sa precizez faptul ca inainte de inerventia lor masina mergea perfect, nu mai putem conduce in acel fel si am ales sa merg la alta vulcanizare pentru echilibrare si nu s-a mai putut face mare lucru pentru ca sunt ovalizate anvelopele, in concluzie alti bani,alte cauciucuri, mare distractie pe capul meu!
ColumBUs
ColumBUs2 ani în urmă
Preturi la anvelope cam mari, dar foarte amabili
Locații recomandate