/Bacau/Spalatorie auto

Exclusiv Smart Wash Bacau

Strada Arcadie Șeptilici 1A1, Bacău 600234, România

Exclusiv Smart Wash Bacau
Spalatorie auto
4.3
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HV4M+MR Bacău, România
+40 234 577 712
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Exclusiv Smart Wash Bacau
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Florin Lupu
Florin Lupu210 zile în urmă
Bine
Ana Elena Petrilă
Ana Elena Petrilă332 zile în urmă
Posibilitatea de a-ți spăla singur mașina,folosind monezi. Fiecare monedă în valoare de 2,5 lei.
Cosmin Ignea
Cosmin Ignea363 zile în urmă
Cred ca e cea mai buna spalatorie din Bacau, iar in ultimii ani am folosit cel putin 5 self wash si cu mult mai multe clasice. Samponul de calitate, apa tratata incat sa nu lase urme si super bonus fata de altele: au toaleta, care e si curata. Au destule boxe, nu trebuie sa astepti la rand, cel putin pana acum mereu am gasit loc liber. Bravo!
Ion Gurin
Ion Gurin1 an în urmă
E mai cool dacă achiziționezi jetoane prin aplicația lor. Faptul ca stația e relativ nouă e un avantaj!
Marius Timpu
Marius Timpu1 an în urmă
Faina locatia si zona. Ultima boxa, pe unde este si iesirea este f prost gandita, saracie maxima. Daca bate soarele nu vezi nimic pe ecran, o problema generala la toate spalatoriile, dar aici pt a utiliza 4 fise a trebuit sa le introduc de vreo 10 ori. Nu stiu daca este zona de vina, dar boxele sunt destul de murdare uneori si aici ma refer la noroiul de pe jos.
Gabriel Muraru
Gabriel Muraru1 an în urmă
Curățenie în statie, se asigura asistență pentru clienții care nu sunt familiarizați cu comenzile programelor de spălare, apa calda (deci mai puțin agresivă cu suprafețele), substanțe de calitate atât la spălarea exteriorului mașinii cât și la curatatul interiorului ( cosmetice auto). Spatii generoase în interiorul cabinelor și în zona de curățat interior auto.
Mocanu Marius Razvan
Mocanu Marius Razvan1 an în urmă
Sunt mulțumit, mașina iese curată și ramane fără pete dacă este clătită bine. Îmi place ca ai acces la apa și îți poți șterge pragurile/interiorul portierelor etc. Ca minus la aspiratoare/soluții jenti/parfum interior timpul se scurge mult prea rapid...
Vladutzz Zz
Vladutzz Zz1 an în urmă
Locația e bine realizată ca și echipare dar cred că soluțiile ptr spalat nu sunt foarte eficiente sau presiunea apei la duza nu este suficienta. În concluzie mașina nu iese foarte bine!
Locații recomandate